Last news in Fakti

14 Януари, 2014 00:08 5 967 0

Баща изнасилил дъщеря си, за да не загуби тя девствеността си от непознат

  • баща-
  • изнасилване-
  • престъпление

12-годишното момиче било малтретирано близо година

Баща изнасилил дъщеря си, завявайки, че е по-добре да загуби девствеността си с него, от колкото с някой случаен непознат, съобщава Дейли Мейл.

21-годишната Гема Шембри от Линкълншир, Англия разказва как нейния баща я е изнасилил за първи път, още когато била на 12 години. След края на акта той заявил: „Е, по-добре е, че направи това за пръв път с мен, отколкото с някой непознат в случаен хотел.“

Марк Шембри винаги е контролирал дъщеря си, но това надминало границата на допустимото, след като той се развел със съпругата си. По думите на Гема баща й я тормозил сексуално в продължение на близо година. Той бил изключително манипулативен и я карал да вярва, че това е нещо напълно нормално. Тя не е разбирала колко грешно е това, което се случва с нея, като са й били нужни години за да говори относно престъплението.

В  момента Гема е част от благотворителна кампания, наставлявайки момичетата преминали през подобни случаи. Тя съветва родителите да говорят с децата си, докато са още малки, за да могат те да разберат сексуалните злоупотреби, на които могат да бъдат жертва. Самата тя съжалява, че нейната майка така и не й е говорила по този въпрос, заради което и не е била способна да разбере посегателството над себе си.

В крайна сметка Гема намерила сили да разкрие за злоупотребите на баща си и той влязъл в затвора за 9 години. След това тя имала проблеми да приеме случилото се. Започнала да злоупотребява с алкохола, а майка й постоянно се самообвинявала за случилото се. В крайна сметка с помощта на социалните работници Гема успяла да преоткрие себе си и да организира живота си на ново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА