Last news in Fakti

23 Януари, 2014 16:22 2 417 1

Разкрита е и незаконна площадка за разкомплектоване на автомобили

  • незаконна-
  • площадка-
  • разкомплектоване-
  • автомобили

300 литра контрабанден алкохол са иззели служители на ГД“Национална полиция“ и РУП-Самоков

Разкрита е и незаконна площадка за разкомплектоване на автомобили при операция в с. Райово. 300 литра контрабанден алкохол са иззели служители на ГД“Национална полиция“ и РУП-Самоков при съвместна операция в селото.

Вчера служители на Главна дирекция „Национална полиция“ и РУП- Самоков извършили съвместна проверка по сигнал за действаща  незаконна площадка за разкомплектоване на автомобили в бившия стопански двор на с. Райово. В акцията се включили и представители на РИОСВ-София и на Министерството на околната среда и водите. На терена, собственост на 53-годишен жител на селото, били установени около 15 леки и четири товарни автомобила, както и пътно-строителна техника, част от които разкомплектовани. При последвалата индивидуална проверка на всеки един от автомобилите инспекторите установили спрян от движение лек автомобил „Ford Fiesta“. От извършената справка  станало ясно, че са му поставени чужди регистрационни табели, отговарящи на лек автомобил „ВАЗ 2108“. Автомобилът и табелите били иззети, а по случая - образувано досъдебно производство по чл. 345 от Наказателния кодекс.

В хода на операцията, непосредствено до входа на работилница в обекта, инспектиращите се натъкнали на полиетиленов чувал с части от тяло на сърна- глава, четири крака и кожа. Служителите на реда извършили оглед на ползвания от собственика на площадката автомобил УАЗ, от чиято каросерия били иззети биологични следи.

При направения допълнителен оглед в тоалетната на стопанската сграда в имота, били открити части от сърната. За случая е уведомена районна прокуратура - Самоков и е образувано досъдебно производство.

Иззети са и 300 литра контрабанден алкохол.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илхан Халид

    0 0 Отговор