28 Януари, 2014 20:22 2 939 0

Лондонското сити потресено от две самоубийства

  • лондон-
  • самоубийство-
  • банкер-
  • it специалист

Лондонското сити беше потресено от новината за две самоубийства, обобщава в. „Индипендънт“.

Около 10 часа (бълг. вр.) на телефона за спешни обаждания е било съобщено за труп лежащ на козирката на тераса на 9 етаж на европейската централа на JP Morgan в Лондон, пише в. „Експрес“. Пристигналите на мястото медицински и полицейски екипи установили, че става дума за самоубийство. Жертвата е 39-годишния Гебриъл Мейджи, вицепрезидент в компанията CIB Technology. Силите на реда не съобщават какво е накарало висшият мениджър да избере фаталния полет от 33 -ия етаж на сградата. От JP Morgan изказаха съболезнования на семейството на загиналия. Гебриъл Мейджи работи в CIB Technology от 2002 г., уточнява в. „Метро“.

Служители от съседните бизнес небостъргачи изказаха в Туитър своя потрес от гледката на труп. Самият Гебриъл Мейджи минавал за един от опитните IT специалисти.

Междувременно стана известно, че Уилям Броксмит, който отговарял за оптимизацията на риска и капитала във водещата финансова институция Deutsche Bank, е бил открит мъртъв в своя апартамент в Лондон, съобщава АП.

Полицията смята, че става дума за самоубийство и не става дума за криминално престъпление, уточнява агенция Блумбърг.

Трупът на Уилям Броксмит е бил открит на 26 януари. Лондонската полиция потвърди пред медиите, че висшият банкер е бил открит обесен. От ц потвърдиха съобщението, но отказаха да дадат подробности за трагичната кончина на техния 58-годишен служител.

„Той беше най-талантливият в сферата на управлението на рисковете и капиталите“, заяви в обръщение до медиите от името на банката Юрген Фитсчън.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА