15 Юли, 2024 14:16 1 797 6

Мъж е с опасност за живота след сбиване в Стара Загора

  • прободен-
  • нож-
  • стара загора

Извършителят на деянието е напуснал местопроизшествието и се е укрил, но по-късно в резултат на проведените незабавни оперативно- издирвателни мероприятия е установен и е задържан за срок до 24 часа

Мъж е с опасност за живота след сбиване в Стара Загора - 1
Снимка: shutterstock

Мъж на 34 години е с опасност за живота след инцидент в източния край на Стара Загора. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР. По първоначална информация в ранните часове на петъчния ден на ул. „Родопи“ в областния град е възникнал скандал, при който 22-годишен мъж е нанесъл прободна рана с нож на 34-годишен мъж.

Пострадалият е настанен за лечение в болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора с рана в областта на гърдите и опасност за живота, предаде кореспондентът на БТА Павлина Дудева.

Извършителят на деянието е напуснал местопроизшествието и се е укрил, но по-късно в резултат на проведените незабавни оперативно- издирвателни мероприятия е установен и е задържан за срок до 24 часа.

В Първо Районно управление (РУ) - Стара Загора е образувано досъдебно производство за извършено престъпление. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Стара Загора.

В същия ден на ул. „Победа“ в Чирпан е възникнал скандал между трима мъже на 34, 53 и 40 години. Скандалът е прераснал в сбиване, при което най-младият е получил порезни и прободни рани в областта на тялото, а най -възрастният - порезна рана на дланта на лявата ръка.

Двамата пострадали са обслужени амбулаторно и са освободени, без опасност за живота.

За срок до 24 часа в РУ - Чирпан са задържани двама от мъжете.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ккк

    15 2 Отговор
    Добре дошли в република ЦИГАНАРИЯ
  • 2 Какви

    13 2 Отговор
    са тези 20 годишни , дето ходят с ножове по улиците ?

    Коментиран от #6

  • 3 Расист

    8 0 Отговор
    В Източния край на СЗ се ходи само с бронежилетка и въоръжен с оглед на евентуална самозащита. Същото и в кв. Лозенец.
  • 4 Инцидент е да се спънеш,

    6 0 Отговор
    да наръгаш с нож някого и да умре се нарича опит за УБИЙСТВО!!!
    Дано човекът оцелее!

    Коментиран от #5

  • 5 и да има опасност да умре

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Инцидент е да се спънеш,":

    извинявам се
  • 6 Цензура

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Какви":

    Xъхpeци, то се знае. Така е когато полиция и жандармерия не смеят с пръст да ги пипнат, защото 1000 НПО им защитават "правата".