12 Август, 2024 17:31 4 340 41

Близък на починал пациент преби кардиолог в болница в София

  • побой-
  • болница-
  • кардиолог

Агресивният мъж се е нахвърлил с обиди върху медицинското лице и му е нанесъл удари по главата

Близък на починал пациент преби кардиолог в болница в София - 1
Снимка: shutterstock

Задържаха 35-годишен мъж, пребил лекар в столична болница, съобщиха от полицията. На 8 август в кардиологичното отделение на лечебното заведение близък на починал пациент е нанесъл побой на лекар-специализант, пише dariknews.bg.

Агресивният мъж се е нахвърлил с обиди върху медицинското лице и му е нанесъл удари по главата. Пострадалият кардиолог е настанен за лечение, има лека телесна повреда.

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с наложена мярка „парична гаранция“.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави

    60 35 Отговор
    Браво!

    Коментиран от #40

  • 2 Вова

    75 36 Отговор
    Браво....трябва от време на време малко акъл да им се налива на бялата мафиозна структура.

    Коментиран от #41

  • 3 Защо ли?

    78 27 Отговор
    Сигурно без абсЕлютно никаква причина.Докторът е дал всичко от себе си,нооо....И после "бог да го прости" и "такава му е била съдбата".Епа като съдбата му е такава,ти по каква работа си там?Да броиш пари?
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    64 30 Отговор
    Лекарите в цял свят толкова си могат,а тук в бг са трагични!Не ги боготворете и не разчитайте,че те ви спасяват.И досега се укорявам,че се навих на приказките дъщерни да си оперирам двойно счупване на малък и голям пищял.не е за парите,а ,като глеам работата им сега след като извадиха и железата.......Некадърници!!!

    Коментиран от #10, #39

  • 5 Сигурно има Основания!

    48 13 Отговор
    Сигурно има Основания! Но едва ли Само Въпросния Лекар е Лицето Отговорно за ситуацията!

    Коментиран от #6

  • 6 Санчо

    28 16 Отговор

    До коментар #5 от "Сигурно има Основания!":

    Казваш подред да се карат,имаш право. То по принцип които и да нахендриш от тях,няма да сгрешиш.
  • 7 операцията е успешна

    56 20 Отговор
    ма пациента умря....докторите си заслужават боя,лежал съм болница,влязох почти здрав,едва не ме изкараха с краката напред,когато ме изписваха,отгоре на всичко ,не ми дадоха и епикризата,защото трябвало да се обработва и пише две седмици ...???

    Коментиран от #12

  • 8 Тук има поне 3

    22 3 Отговор
    Тук има поне 3 Организации Отговорни за тази Ситуация! - Министерство пна Здравеопазването! НЗОК! Българския Лекарски Съюз! И Министерския Съвет под егидата на който тези организации Работат! А Той работи под Егидата на Народното Събрание! Все пак има Конституция ксоято регламентира Отношенията и Задълженията на Всяка една Страна!

    Коментиран от #9, #29

  • 9 Сандокан

    37 11 Отговор

    До коментар #8 от "Тук има поне 3":

    Приятел къде отиде толкова далеч. Има лекар който трябва да си свърши работата. Това е то. И по горе са го написали, като не може да те лекува,кво дири там,пари да брой,коли да купува или да ходи на конференции по европа,платени от фармацефтите. Ако вземе някой пациент да умре почватами така му било писано, медицината е безсилна и т.н.,но парите да прибрани. Затова лилавите най добре ги поздтавяват,с бъккица и най вече с дрян.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бай той Толстой

    27 4 Отговор
    Братя Мангасариан, предполагам!Само те имат кураж
  • 12 Бай той Толстой

    13 6 Отговор

    До коментар #7 от "операцията е успешна":

    Щото си дебел пияница,предполагам.

    Коментиран от #14, #17

  • 13 Българин

    36 15 Отговор
    Замисляли ли сте колко хора умориха умишлено заради този измислен ковид?

    Коментиран от #16

  • 14 не позна

    13 7 Отговор

    До коментар #12 от "Бай той Толстой":

    бивш спортист съм,май дебелия пияница си ти,пък и щом си Толстой,ясен си ми...!!!
  • 15 Тома

    13 10 Отговор
    Довечера съм на балкона и ще ръкопляскам
  • 16 Хаха

    33 11 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Значи в цял свят измряха, но в България дето има най малко починали, докторите ти виновни. Моите наблюдения са, че докторите и те са хора, не са богове. Правят това, което им е по силите. Ти какво постигна в живота?????
  • 17 Попов

    29 8 Отговор

    До коментар #12 от "Бай той Толстой":

    Не е възможно да се наливаш с ракия от сутрин до вечер, да се храниш като угоено прасе, да пушиш по три кутии на ден, да се излежаваш по цял ден в леглото, да живееш от пенсията на майка си и като влезеш в болница, да излезеш чист като сълза!Има много да плащаш/ не само пари/ за опропастения си живот.И десет лекари да набиеш, по- добрд си събирай пари за погребална фирма.
  • 18 Испанец

    39 7 Отговор

    До коментар #10 от "ежко":

    Хайде стига с тия примери не си бил там,не си бил незнам къде си. Ами ето и друг пример, по соца,лекарите седяха в кабинети и взимаха държавни заплати. Толкоз,нито пътеки нито бонуси
    И си вършеха работата най съзнателно. То сега станаха търгаши и все една мантра пеят,ами толкова време учели и бля бля. Ами да не ги е карал някой да учат за лекари. Да отиват продавачи в магазините. И да ,като се разболея отивам на лекар,куде предлагаш да отида в пожарната ли или на пазара. Нали той се е цанил за такава работа. И проблема не е толкова в парите които искат,ами проблема е в некъдарноста им. Нека взимат пари ама за свършена работа. И да ходят на опреснителни курсове с полагане на проверовъчни изпити. Така да си защитават придобитите специалности. Ти вкаран лекар в затвора за далавера и сгрешено лечение виждал ли си? Или викаш те не крадат и не грешат.

    Коментиран от #23

  • 19 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 12 Отговор

    До коментар #10 от "ежко":

    Само си плащам осигуровките,защото и като пенсионер с фирма съм длъжен!За болест при лекар неходя ,ганчоо!Дори сам си излекувах и то перфектно счупване на лъчева кост,но за тройно счупване на глезен от счупен тротоар отидох име........изврънкаха да се оперирам!сестрата,която ми взе кръв при махане на пироните бе ......тотал капут на немски!Понеже и го казах,анестезиолога такава спинална анестезия ми сложи.....три часа след това нямах усет от кръста надолу и си удрях бедрата да усетя нещо.....сигур тая му бе майка.За това,ганчо трябва да благодаря???Да благодаря и на бдж,вероятно,че докара внучките ми живи и родителите им,щото решиха да си дадат парите в Елените ,а не на Майорка....Въобще трябва да благодаря ,че съм сред такива капацитети като теб,нали........Колко плащам на месецЗОО,а ганчо можеш ли да кажеш???
  • 20 пациент

    10 5 Отговор
    сега шест месеца да работи в моргата без пари, да му дойде акъла.
  • 21 Джони

    27 8 Отговор
    Статията е написана толкова невярно, че хората се подвеждат за реакция срещу лекар. Някакъв дърт циганин, без осигуровки, получава инфаркт, карат го в НКБ и там въпреки усилияиа на персонала, не успяват. И младият циганин си го изкарва на лекаря. А вие, дето призовавате към насилие спрямо медици, дали сте магьосници да съживявате след инфаркти и инсулти. Как си позволявате да защитавате хора без никакъв принос към обществото, които не дават и лев, а се подзват с всички привилегии. Но и държавата е виновна, като на си пази ЗЛАТНИТЕ КОКОШЧИЦИ, които дават приходите, а толерира разходната част, паразитите, като им позволява всичко. Дано докторчето да се оправи, защото е ритан паднал на земята, и не от един, както пише, а от цялата тумба цигани!

    Коментиран от #22

  • 22 Сандокан

    12 7 Отговор

    До коментар #21 от "Джони":

    Те така са му благодари ли. А ти се моли като влизаш в болница,да не те сгрешат,че тогава друга песен ще запееш. Май смешното е че самите доктори не искат са влизат в болница защото не вярват на колегите си. Примери бол.

    Коментиран от #33

  • 23 Канадец

    11 7 Отговор

    До коментар #18 от "Испанец":

    Абсолютно вярно!
    Въобще не четат и опресняват знанията си. Отделно от това, много неща може да се "донаучат", няма срамно в това да отвориш книга, уебсайт или каквото и да е било, срамно е да се тупаш в гърдите и да си мислиш, че знаеш всичко.
    Аз лично, имам опит и с некадърници и с читави лекари. То май всичко в тоя живот е на 50% късмет, ама що пък да мрем зорлем?!

    Коментиран от #24

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Предложение

    6 7 Отговор
    Нека сега пострадалия да дойде да му промия охлузванията.Няма много да го скубя само 10000 лева за промивка ,компрес и превръзка.

    Коментиран от #26

  • 26 Ново предложение

    12 3 Отговор

    До коментар #25 от "Предложение":

    Вземи завърши първо 10 клас, че с този правопис ще объркаш аналгин с аспирин. Може и медицина да завършиш ама някой друг живот, Господ като ти даде повече материал в главата. Тогава ще разбереш, че и 10 000лв са малко за здравето на Човека!
  • 27 Анонимен

    5 0 Отговор
    Ами да спрат да лекуват
  • 28 браво

    6 13 Отговор
    достойна постъпка ,търговеца на здраве и смърт го заслужава ,и все пак му е малко само боя

    Коментиран от #30, #32

  • 29 Буха ха

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тук има поне 3":

    Най голяма отговорност носи тъпото стадо овце с претенции за народонаселение
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Хазо

    21 6 Отговор
    Пари в брой..... А нечленоразделен плочкаджия като ти вземе 5 бона за баня за 5 дена работа не пищиш. Искаш някой, който 10г е учил, бичи нощни смени и носи отговорност да ти работи за 2000лв на месец....

    Коментиран от #37

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Джони

    8 0 Отговор

    До коментар #22 от "Сандокан":

    Прав си приятелю, но тука всичко е ясно, транспортиран с инфаркт. Но да сме честни, ти можеш ли ей-така да диагностицираш какво и е на колата ти, чак като смениш всичко наред става ясно какво е било. А при човек нямаш право на никаква грешка, не можеш и най малката неточност да си позволиш, за да не осакатиш човека. Трябва да си уважаваме хората, които работят и са полезни на обществото
  • 34 Аско

    2 3 Отговор
    Браво
  • 35 дядото

    7 0 Отговор
    не е нито правилно,нито законно,но като няма власт,нещата ще отиват все по-нататък
  • 36 Циганска работа

    17 1 Отговор
    Циганите в България си позволяват да нападат здравни работници, защото полицията ги закрилия , тъй като са основни гласоподаватели на партия ГРОБ. Това е най-хуманната професия , а тизеи неграмотин маймуни им посягат, защото са прости безграбначи , които имат само две мозъчни клетки- една да плюскат и втора да се размножават.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 време е

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Време е да смените Ника - от "дълбоко виждаш"
    станете внимателно стъпващ" , тогава ще забравите за травматолога . Успех!!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.