Last news in Fakti

12 Март, 2014 14:02 2 549 0

Шестима обвинени в опит за изнасилване на българка в Италия

  • българка-
  • италия-
  • опит-
  • групово-
  • изнасилване-
  • заем

С единия 35-годишната жена имала връзка в миналото и той й дължал пари

Шестима мъже са били идентифицирани от карабинерите в италианския град Ракале в южната провинция Лече в рамките на разследване на опит за групово изнасилване на 35-годишна българка, съобщи AGI.it. Самата жертва е сигнализирала в полицията за инцидента, а по-късно е съобщила на разследващите имената и дори телефонните номера на участвалите в гаврата. С един от тях тя имала интимна връзка в миналото и той й дължал пари.

Именно желанието да си върне заема според младата жена довело до инцидента. Бившето й гадже, под предлог, че ще й донесе парите, се появило в дома й заедно с няколко приятели. Там те започнали да пушат марихуана и да опипват домакинята, опитвайки се да я склонят да прави секс с тях. Тя успяла да отблъсне атаките и да позвъни в полицията, но междувременно един от натрапниците й нанесъл множество удари с чадър, намерен в жилището. Повиканият от карабинерите лекар констатирал серия от наранявания по дясната страна на тялото на българката.

Разследването е възложено на прокурор, който е повдигнал дело срещу шестимата с обвинения за опит за сексуално насилие и телесни повреди. Тяхната националност засега медиите не уточняват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА