21 Август, 2024 09:42 2 906 12

Адвокатът на българите от Халкидики: Охраната първа вади оръжие

  • лазарос минасидис-
  • адвокат-
  • българи-
  • халкидики

Искат обезщетение от един милион евро

Заведението в Халкидики, където се стигна до стрелба между българи, вече е с отнет лиценз и е затворено. Новината дойде от адвоката на петима от осмината, които бяха задържани - Лазарос Минасидис. Той е защитник на клиенти на заведението, предизвикали скандала заради забавена поръчка. Пред БНТ Минасидис заяви, че ще искат обезщетение от един милион евро.

След повишаване на тон заради забавена поръчка, охраната в заведението първа вади оръжие, твърди адвокатът Лазарос Минасидис, който защитава една от страните. Казва, че това се вижда и на камерите:

"Нямаше да има проблем, ако хората от заведението не бяха извикали охраната и не бяха станали нервни."

Все още не е ясно какво обвинение ще получат тези, които са използвали оръжието.

Лазарос Минасидис: "Аз ще чакам, ако не е повдигнато още, да бъде за опит за убийство."

Не отрича, че клиентите на заведението, които са и негови клиенти, са били нервни, но напомня, че не те са носили пистолет. Те също са с повдигнати обвинения.

Лазарос Минасидис: "За трима от тях за телесна повреда, но аз съм сигурен, че по-нататък или на самото дело ние ще докажам, че те не са ударили никого."

Според източници на "По света и у нас", на този етап гръцките власти не са търсили българските институции за съдействие по казуса. Адвокат Минасидис не вярва на публикациите в медиите, според които случаят е свързан с разчистване на сметки между мафиоти:

"Аз мисля, че всеки има право да пише романи. Оттам нататък това е много далече от истината."


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Ву от село Рандеву

    24 3 Отговор
    Хората прославят България по света...
    Аз се чудя що като отида някъде по чужбина и ме питат от къде съм и аз им кажа започват да ми викат ААА БУЛГАР МАФИЯ, БУЛГАР МАФИЯ, чудя се да се гордея ли, да се срамувам ли...
  • 2 БраТ ПиТ

    23 0 Отговор
    Родните "тарикати" се изнесоха в Гърция да се правят на бабаити, ама ония не се шегуват! Да очакваме скоро да се правят на "мъже" и по плажовете и заведенията Италия, Испания... ама там може и директно да ги затрият.. 🤣
  • 3 Интересно

    12 1 Отговор
    Голяма реклама и ПР-и на тоя бар по нашите медии включително и тук и хоп след 2 седмици вече затворен и с отнет лиценз? Явно все пак целта е била изпълнена?

    Коментиран от #12

  • 4 стрел☢️к

    16 0 Отговор
    "Адвокатът не вярва на медиите, според които случаят е свързан с разчистване на сметки между мафиоти: "Аз мисля, че всеки има право да пише романи, но това е много далече от истината."" -- и за уханската настинка беше същото, и за "глобалното" затопляне, дето хем е глобално, хем е най силно в европа, пак лъжат
  • 5 Охранителите имат белезници

    0 9 Отговор
    лиценз от полицията , Да ги бяха арестували . 7 хулигана с руския срещу 5 сумиста по 2 метра с белгиеца и 4 бармани и 9 сервитьора . изглежда вероятно да са искали меле . Да . Интересно .
  • 6 хитрец е и ги измъква

    13 0 Отговор
    имаше 4 незаконни пистолета, 8 бухалки , 3 ножа тип мачете . очите така атакува Кравата на бургас . сега се едно кифли врякали и не били бандити . този манипулира всички за 30 сребърника . продал се е . там мафията са Плешивия , Плашилото, Шунката и Тумбестия . Любопитно .
  • 7 Нашите мутри се сбиха

    12 2 Отговор
    Нашите мутри се сбиха с нашите мутри. И двете групи скандираха Булгар, Булгар!
    Гърците просто ни наричат Вулгарос.
  • 8 Наглецо

    4 1 Отговор
    Тоя боклук да ми каже, колко гърци са направили престъпления в България?
  • 9 викат бг само да гасят пожари и да

    3 1 Отговор
    си дават парите и халки и дик:
    на този етап гръцките власти не са търсили българските институции за съдействие по казуса.
  • 10 Как

    6 0 Отговор
    пък го измислиха , че забавена поръчка е повода за стрелбата помежду им ?
  • 11 Адвокатчето

    5 1 Отговор
    се е нагушил и е длъжен да говори небивалици!
  • 12 Сила

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Интересно":

    Притискат Весо Брадата и индиректно Черепа ......щото ще прави партия за изборите .....пак !?!