29 Август, 2024 06:58 1 261 2

Ново заседание по делото за убийството на Пейо Пеев

  • съд-
  • дело-
  • пейо пеев-
  • красимира трифонова

Пред съда застава обвиняемата Красимира Трифонова

Ново заседание по делото  за убийството на Пейо Пеев - 1
Снимка: БГНЕС

Ново заседание ще проведе Софийският апелативен съд по делото срещу Красимира Трифонова, която е обвинена за убийството на Пейо Пеев през януари, предаде NOVA.

Преди седмица Софийският градски съд не уважи искането ѝ за по-лека мярка за неотклонение, така че тя да може да се лекува в психиатрична клиника, и я остави в ареста.

Магистратите назначиха нова експертиза, която трябва да докаже дали състоянието на обвиняемата налага да бъде приета в лечебно заведение. До момента разследването е установило, че мъжът е седял на шофьорското място в лек автомобил, а причината за смъртта му е удушаване. Предполага се, че мотивът за престъплението е свързан с родителски права.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много ми е любопитно

    6 2 Отговор
    Колко пари вече са раздадени под масата за това дело. Понеже всички знаем: Резултата се диктува от парата
  • 2 Лост

    8 2 Отговор
    Направо да я избират за еврокомисар.Все пак е от кариерист от Външно.