1 Септември, 2024 15:36 4 601 42

Мъж наръга двама души пред хотел в Златоград

  • наръгани-
  • нож-
  • златоград

За щастие няма тежко пострадали. Единият от мъжете е бил прегледан в болница и е изписан за домашно лечение, а другият ще бъде и днес под наблюдение в лечебно заведение

Мъж наръга двама души пред хотел в Златоград - 1
Снимка: shutterstock

Задържаха мъж, намушкал двама души пред хотел в Златоград. Сградата бе заградена с полицейска лента. На място е имало много свидетели.

Инцидентът е станал пред хотел „Кристал“. Сигналът е подаден около 1:00 часа тази сутрин. Мъжът е нанесъл телесни повреди с нож на двама души.

За щастие няма тежко пострадали. Единият от мъжете е бил прегледан в болница и е изписан за домашно лечение, а другият ще бъде и днес под наблюдение в лечебно заведение, съобщи БТА.

Пострадалите са от населени места в община Златоград. Част от свидетелите, които са били на мястото на инцидента, се разпитват и към момента.

Образувано е досъдебно производство и все още се установяват обстоятелства. Работи се по версията, че престъплението е извършено по хулигански подбуди, посочиха от прокуратурата.

Предстои прокуратурата да наложи 72-часова мярка, след което ще бъде поискано от съда налагането на постоянна мярка „задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 руzoфил

    32 6 Отговор
    представител на мирната религия
  • 2 Последния Софиянец

    22 5 Отговор
    Българите съвсем загубиха идентичността си

    Коментиран от #4, #11

  • 3 Тоя

    29 5 Отговор
    Ще е от ората на амет сдухан
  • 4 Ами

    10 20 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Аз като те гледам ,ти все за расията се бориш ,русопоклонник стана

    Коментиран от #7, #19

  • 5 Майло

    15 4 Отговор
    Терорист от Хамас.
  • 6 Да не

    9 1 Отговор
    види нещо !
  • 7 Последния Софиянец

    4 7 Отговор

    До коментар #4 от "Ами":

    На страната на парите съм,ако си платежоспособен ще викам за теб

    Коментиран от #8, #24

  • 8 ГФЕ

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    И колко взимаш на час ?

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 поробен след демокрацията българия

    6 8 Отговор
    Хотел кристал на престъпната турска фирма кристал която гравитира около ислямистката опг група на доган -проклятието .Данс ,мвр и прокуратурата да се задействат за турцезацията е морадерствота на дпс и на фирмата над над българския народ Деляне чакаме новото начало за демутрицацията на доган бб проклятието на България
  • 11 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    22 11 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Извършителят може да е български гражданин, но в никакъв случай не е българин. Правете разлика между двете понятия. Предполагам, че извършителят е от "мирната " религия, към която толкова много натискат не само нас, а и целия цивилизован християнски свят да сме толерантни. Е аз няма да проявя такава толерантност, ако видя нещо такова и лично ще му чета и изпълня присъдата моментално без да го бавя. Няма да чакам съда да го пусне с някакви мъгляви обяснения. Щом "мирната" религия е агресивна и посяга на живота на другите то тя трябва да си понесе последиците. Има три български поговорки "Каквото почукало, такова се обадило", "Който нож вади от нож умира" и "Каквото посеете, това ще пожънете". На война, като на война без капка жал. Това не е език на омразата, това е език на СПРАВЕДЛИВОСТТА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ.

    Коментиран от #12, #13, #14

  • 12 Последния Софиянец

    7 9 Отговор

    До коментар #11 от "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ":

    Ами хубаво е да си повтаряш тези три поговорки.... защото се отнася за теб. ...Ти докато се правиш на мъж, хората няма да берат круши. И си спомни една друга поговорка.. Куче, което лае,не хапе...Никой не ти пречи да лаеш, клавиатура мишка

    Коментиран от #15

  • 13 Браво за коментара,

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ":

    но видя ли колко минуса ти начаткаха "българите-християни" във форума? Плюсът е от мен.

    Коментиран от #17

  • 14 Минуса е от мен

    8 8 Отговор

    До коментар #11 от "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ":

    И какво общо има Исляма тук със статията? Откъде ги вадите тези първосигнални изводи не разбрах? Къде прочетохте нещо за религия в статията ви питам? Исляма се познава от свещените писания, а не от хора мислещи се за вярващи. Същото е и с християните. Много са малко истинските вярвящи мюсюлмани в България. Другите не си знаят религията и са 50/50 нещата.

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Браво за коментара,":

    Щом са ми сложили минуси или не са българи или, ако са българи са срам за своя народ.
  • 18 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    10 3 Отговор

    До коментар #14 от "Минуса е от мен":

    Българинът не носи нож, за разлика от небългарите. Това е характерно за представителите на "мирната" религия, а колко е мирна се вижда по целия свят където са се пръснали. Пресен пример е Германия. Нещо да кажеш?

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Да живее България на всички етноси

    4 9 Отговор

    До коментар #18 от "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ":

    Българинът не носил нож, айде бре. Българинът е много кротък, не псува, не пребива жена си, не краде и не лъже. Направо е светец българина. И къде отиде чак в Германия, темата е за случая в България. Такива като теб трябва да бъдат подведени под отговорност за разпространяване на неверна и провокативна мисъл. Като не знаеш истината, не пиши глупости и не насаждай омраза и провокация.

    Коментиран от #23, #25

  • 22 Да,да

    5 1 Отговор
    Местни аборигени.
  • 23 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    6 4 Отговор

    До коментар #21 от "Да живее България на всички етноси":

    Аз българин да носи нож не съм виждал, но за разни други етноси не мога да кажа същото. Ти какво искаш да кажеш, с това "Българинът е много кротък, не псува, не пребива жена си, не краде и не лъже", че от българите по-лоши няма, така ли? Не аз, а ти трябва да бъдеш подведен под наказателна отговорност за вменяване на вина и насаждане на омраза към коренното българско население. Добре че вие небългарите сте света вода ненапита. Българите сме ви виновни, че сме ви оставили да живеете мирно на нашите български земи, но вие не искате да живеете мирно и всячески се опитвате да се изкарвате жертви каквито не сте. Даже и етническа партия ви беше позволено да си направите въпреки, че по Конституция не е разрешено. Какви права са ви отнети, които българите имат, а вие не дай един пример? Може би искате да колите без да ви се търси наказателна отговорност, а българите с готовност да се подлагат на този геноцид, а ? И, защо да не дам пример със случващото се в Германия, като и там стават такива неща и извършителите не са християни. Каква е разликата дали се колят хора в Германия или в България? За каква истина ми говориш? Истината я вижда целият християнски свят, че вие сте агресивни и радикализирани хора. Щом правите такива престъпления трябва да бъдете изгонени от нашите държави и върнати там от където сте изпълзели. Говоренето на истината не е омраза и провокация, но на вас не ви е изгодно да се чува нали и всеки, който говори за вашите античовешки престъпления го

    Коментиран от #27, #41

  • 24 Ясно като бял ден

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Затуй си с Кирчо, плаща ти да държиш парапета.
  • 25 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Да живее България на всички етноси":

    Говоренето на истината не е омраза и провокация, но на вас не ви е изгодно да се чува нали и всеки, който говори за вашите античовешки престъпления го обвинявате в реч на омразата. Е не е реч на омразата, а е реч на справедливостта. НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ВАС И ВАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ, И НЯМА ДА ВИ ХОДИМ ПО ГАЙДАТА. ИЛИ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ПО НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ИЛИ СИ ХВАЩАЙТЕ БОХЧИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ ТАМ, КЪДЕТО ЩЕ ВИ ВЪРВЯТ НОМЕРАТА. НА НАС ТУК УБИЙЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ. Ако това считаш за език на омразата аз го считам за език на справедливостта.

    Коментиран от #28

  • 26 Жителите на солинген

    4 1 Отговор
    Са ПОТРЕСЕНИ...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Да живее България на всички етноси

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ":

    Дядка, я се успокой. Никой не ти натрапва нищо. Ти беше този, който вмъкна религия в горната статия. Тези щом посред нощ се бият пред хотел означава, че не са вярващи (християни или мюсюлмани). Теб точно кой те е карал насила да приемеш друга религия? Бъди смирен, че яростта нали знаеш на кого е инструмент. И без провокации

    Коментиран от #32

  • 29 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    5 4 Отговор

    До коментар #27 от "Да живее България на всички етноси":

    Изобщо не се правя на луд. Ти къде се върна назад във времето на комунизма? По твоята логика да вземем да се върнем още по назад по времето на османското робство да видим тогава българите дали изобщо са имали някакви права. Не аз, а ти се правиш на луд. Аз говоря за днес, какви права имат българите, които вие нямате? Не ти е изгодно да отговориш нали, защото няма такива ? Говориш за забрана да си изповядват свободно религията, а нима комунистите не забраняваха и да се посещават църквите. Това не е ли едно и също? Относно говоренето на майчин език на улицата аз лично смятам, че езикът на българите е български и по закон той е официалния език на държавата ни. Така, че който иска да си говори на майчиния език, ако той е различен от официалния да си го говори, но в къщи. У вас никой не може да ти забрани да си говориш, ако искаш и на патагонски, но на вън,на обществено място и в институциите се говори на официалния български език. Не, не ме е срам, защото пиша не лъжи, а самата истина. Предположението ти, че съм комунист е дълбоко погрешно. Аз съм безпартиен, но това не ми пречи да говоря истината, която очевидно на теб не ти е изгодна. Не ме интересува твоя ислям, нито мюсюлманите и турците, интересува ме да живеете по начин, по който не пречите на коренното българско население, да не се опитвате да си налагате "културните ценности", които определено не са наши и не ги възприемаме и последно да не правите престъпления. Не ме интересува дали комунистите са бе

    Коментиран от #33, #39

  • 30 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    3 2 Отговор
    До 27 Не ме интересува дали комунистите са безбожници, това си е техен проблем. Вече казах, че не съм комунист и съм дълбоко вярваш.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "Да живее България на всички етноси":

    Дядка ще викаш на дядо си, за теб не съм дядка. И аз съм спокоен. Когато някой спомене нещо, което не ви е изгодно и веднага се правите на жертви. Е тези номера вече не вървят. Що теб някой карал ли те е насила да приемеш друга религия? Не мога да бъда смирен, когато някой коли хора на улиците, а относно провокациите това са ваш патент.

    Коментиран от #34

  • 33 Да живее България на всички етноси

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ":

    А на теб кой ти пречи да си живееш живота? Никой нищо не ти налага. Кажи точно пък на теб кой какво ти налага? Някой от друга религия да е дошъл при теб и да те е накарал насила да приемеш каквото и да било. Истината, е че Исляма и мюсюлманите се разрастват и затова такива като теб завиждате и злобеете. Вместо да ми философстваш тук, иди и напътвай по Божия път многото българи, които са първи приятели с алкохола, дрогата, хазарта, проститутките и т.н.
  • 34 Да живее България на всички етноси

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ":

    Пак те питам, къде видя в статията нещо свързано с религия?????? Можеш ли да четеш какво пише в статията????? Ти вмъкна религията (Ислям) и почна да се обясняваш как тя е свързана със случая. Нямаш ли срама така да манипулираш хората???

    Коментиран от #35

  • 35 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Да живее България на всички етноси":

    Стига лъга никъде не съм писал нищо за исляма, а за "мирната" религия. Това, че ти я разпознаваш като ислям е само твой проблем. Никого не манипулирам, те хората отдавна знаят, на какво е способна "мирната" религия и колко е мирна тя, примери много нали.

    Коментиран от #36

  • 36 Да живее България на всички етноси

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ":

    Ех как се извърташ. Много добре знам за коя религия говориш. Примери бол вика. Не гледай примерите, а ЧЕТИ свещените книги с правилното им тълкувание. Там пише как трябва да се познават вярвящите. И пак не разбираш. Проблем ли имаш с разбирането? Къде в статията пише за религия? Щом някакви са се сбили след полунощ какво общо имат с религия. Религията повелява мир, а не война! Запомни го.
  • 37 Пуля

    3 0 Отговор
    Не насаждайте етническа омраза! България е единствената страна в Европа, а може би и в Света в която етническия мир се запази. На много хора това не им харесва и искат да правят провокации. Не знам какъв е казуса и какви са субектите в конфликта. Дали е на някаква основа или е случайност но има само едно решение на такъв проблем:
    - Едра сол, Лют пипер , а може и пилешки с/ми...
  • 38 Има някакъв бъг в християнството

    3 4 Отговор
    Не може да вадиш нож и да ръгаш наляво и надясно само защото някакви хора в някакъв регион не признават Исус за Бог.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Забранете християни да посещават

    3 2 Отговор
    Нехристиянски региони за да няма повече подобни случаи!!! Знаете, когато християнин попадне сред нехристияни започва да проповядва, да поучава и да се мисли едва ли не за Бог. Ако му противоречат и нож вади и на кръст разпъва и клади пали. Историята е пълна с такива примери.
  • 41 Абе тъ пан

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ":

    Не бил виждал българин да ходи с нож.....Ами как ще видиш като ходят с пистолети. Ей на някой християнин с пистолет гръмнал баща и син на някакъв паркинг...
  • 42 ИВАН

    1 0 Отговор
    Ходил съм във Златоград .там са помаци