21 Септември, 2024 05:08 763 2

Спор за паркомясто предизвика бой и стрелба в столицата

  • паркомясто-
  • бой-
  • стрелба

Конфликтът се разразил между трима мъже от една страна и баща и син - на 26 г. и 57 г., в квартал „Зона Б-5“

Спор за паркомясто предизвика бой и стрелба в столицата  - 1
Снимка: Shutterstock

Бой и стрелба във въздуха в София след скандал за паркомясто, предаде NOVA.

Конфликтът се разразил в петък вечер между трима мъже от една страна и баща и син - на 26 г. и 57 г., в столичния квартал „Зона Б-5“.

Бащата, със законно притежаван боен пистолет, е произвел изстрел във въздуха, след това петимата се сбили. Двете страни в конфликта са съседи.

След сигнал до 112 на място пристигат няколко полицейски патрула и линейка. 57-годишният мъж е транспортиран от Спешна помощ до „Пирогов“ и му предстоят прегледи, научи NOVA.

Според информация от запознати със случая 57-годишният мъж е бивш служител на Министерството на вътрешните работи. Един от другите, участвали в боя, е известен на полицията. Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 0 Отговор
    О,мен като опънат на дувара Стамат магарето, Иван нереса, Данчо пръча, Стоян големия папур и Амет чобанина .ИЗПадАм в екстаз.
  • 2 За протокола

    1 0 Отговор
    Дефицита ражда престъпност.
    Ако имаше достатъчно места за паркиране нямаше да се стига до такива ситуации.
    Да, но още при проектирането и строителството алчността за по-голяма застроена площ е "изяла" паркингите. Гледам, че и в новите квартали е така и не разбирам защо хора плащат по 2000 евро на квадратен метър жилищна площ и няма къде да си паркират колите, да си разхождат децата и се тровят със смог.