Last news in Fakti

29 Април, 2014 18:43 3 011 4

3 години условно за прокурорския син, убил двама души

  • дело-
  • условна присъда-
  • бисер андреев-
  • прокурорски син-
  • убийство

Присъдата подлежи на обжалване в 15 дневен срок пред Софийски апелативен съд

Обвинен за двойно убийство на пътя получи условна присъда, съобщи БНР.

Софийският градски съд постанови 3 години условна присъда, с 5 години изпитателен срок и 3-годишна забрана да управлява МПС на прокурорския син Бисер Андреев.

На 5-ти август 2011-а година младежът прегази 39-годишната Паола Тодорова и 34-годишния Николай Спасов. Двойката, която по това време върви по тротоара, загива на място. Три години след инцидента и неколкократни отводи на прокурорите, делото стартира едва преди две седмици, припомня Дарик.

Процесът започна на 17 април този месец, след като през март Софийски градски съд направи отвод на всички обвинители от градската прокуратура. Още веднага след инцидента се появиха съмнения дали Бисер Андреев ще бъде съден справедливо с оглед на факта, че е прокурорски син. Така се стигна до командироването на обвинител от Пазарджик.

23-годишният младеж е с повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост на повече от един човек. За това обвинение законът предвижда максимално наказание до десет години затвор.

По време на съдебното заседание той беше придружен от баща си - Венцислав Андреев, майка си и сестра си.

Днешната присъда е на първа инстанция и подлежи на обжалване в 15 дневен срок пред Софийски апелативен съд. На Андреев се потвърждава и досегашната мярка „подписка“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    2 0 Отговор
    Нали е прокурорски син този и се е отървал.Такива като него трябва да гният по 20 години в затвора.Ако съм на мястото на бащата , ще му прережа гърлото!
  • 2 ivaylo mihaylov

    1 0 Отговор
    Онагледяване как работят държавните органи.
    Кажете го на запад това,че извършител на двойно убийство, доказано по недвусмислен начин, получава условна присъда и след 3 години пак ще шофира. Всеки ще се изсмее, това е просто шега. Но не е шега за щастливата двойка, която това същество е убило.
    Дори 10 години са малко за подобно брутално деяние.
    Как да започнат младите да шофират разумно като примера за пълна безнаказаност е налице.
  • 3 Владислав Димитров

    1 0 Отговор
    За милиони няма закони, за кокошка няма прошка
  • 4 Хрисофор Карамфилов

    0 0 Отговор
    Таксиметровият шофьор ,дето помете спирката ,за колко го осъдиха,а за прокурорският син ,може да решат,че хората на тротоара са му отнели предимството,егати и „държавата„