8 Май, 2014 13:31 2 589 3

Удари и псувни срещу полицаи в Борован

  • удари-
  • псувни-
  • полицаи

Двама полицаи са били удряни и обиждани във врачанското село Борован. Това съобщиха от пресцентъра на МВР – Враца.

На 7 май около 2 ч. в с. Борован, полицейски патрул спрял за проверка лек автомобил Opel, в който пътували трима мъже от село Борован.

При поискване на документите им, един  от мъжете започнал да отправя обиди и заплахи, и да псува служителите.

След полицейско разпореждане да слезе от автомобила, същото лице нанесло удар в лицето на един от полицейските служители и продължило  с обидните нападки.

В същото време  от задна врата на автомобила слязъл друг мъж, който  нанесъл удар в корема на втория полицейски служител. 

Образувано  е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    2 0 Отговор
    йес
  • 2 Монго

    2 0 Отговор
    Горките "беззащитни" полицаи...
  • 3 Динко Иванов

    2 0 Отговор
    Какви простотий само,защо не пишете как момичето което се беше загубило в София,да потърси помощ от полицай а той само да и запише данните и да я остави да се оправя.Потърсете интервю от този национален герой