Last news in Fakti

16 Юни, 2014 13:24 1 482 0

Джебчийски екшън между Несебър и Слънчев бряг

  • несебър-
  • джебчийки-
  • крадли-
  • руска туристка-
  • слънчев бряг

Руска туристка и съпруг на украинка успяват да задържат наглите крадли

38-годишна украинска туристка и 53-годишна руска туристка, отседнали в Слънчев бряг, съобщили вчера в Районно управление “Полиция” - Несебър, че докато пътували в автобус от Слънечв бряг към Несебър спрямо тях била извършена джебчийска кражба на пари, информира Областна дирекция на МВР - Бургас.

Украинката забелязала, че крадлите по всяка вероятност са три жени, които на една от спирките слезли и хукнали да бягат. Веднага били последвани от съпруга на украинката и руската туристка, които успели да задържат извършителките до пристигане на полицейския патрул.

По пътя една от грабителките изхвърлила портфейла на украинката, а втора влязла в магазин за хранителни стоки в х-л “Зефир”, където скрила сума пари в един от щандовете. Персоналът обаче направил проверка и открил сумата от 364 лв. и 80 евро, откраднати от руската туристка.

Трите жени – извършителки на джебчийските кражби, са установени: 29-годишната И.Т. от Бургас, 24-годишната Е.Д. и 29-годишната Й.В. - и двете от Варна.

Работата по случаите продължава от служители на Районно управление “Полиция” - Несебър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА