Last news in Fakti

18 Юни, 2014 15:50 1 398 1

Задържаха наркопласьори в Слънчев бряг

  • задържаха-
  • наркопласьори-
  • слънчев бряг

И двамата са криминално проявени като с тях са били и две жени работещи в еротичен клуб

Задържаха наркопласьори в Слънчев бряг, съобщиха от ОДМВР – Бургас.

На 18 юни 2014 г., в 8.30 ч. служители от полицията в град Несебър извършили проверка на апартамент, разположен на третия етаж в хотел в Слънчев бряг – запад, в който са заловени двама криминално проявени мъже и две жени работещи в еротичен клуб.

Единият е на 24 години от Стара Загора  с три наложени до момента присъди, две от които за грабеж и една за кражба, а другият на 23 години от Враца, също криминално проявен и привлечен като обвиняем за грабеж на 14 февруари 2014 година.

Една от жените е на 20 години от Враца, а другата на 19 години от Пловдив, като и двете работели в еротичен клуб в Слънчев бряг.

В апартамента са намерени и иззети пакетче с три хапчета "екстази", четири свитъка с твърдо бяло вещество / метамфетамин/ и две пакетчета с остатъци от метамфетамин.

На тоалетна масичка е намерена и дигитална електронна везна.

Към момента продължава провеждането на оперативни мероприятия и процесуално следствени действия от полицията в Несебър с цел документиране на цялостната престъпна дейност на лицата.

Четиримата са задържани за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    0 0 Отговор
    престъпниците са в парламента министерски съвет,митници мвр и кат тях кога ще арестувате?