Last news in Fakti

15 Юли, 2015 02:36 1 843 0

Мел Гибсън става творчески консултант в китайски филм

  • мел гибсън-
  • консултант-
  • филм

Една от ролите във филма се изпълнява от Брус Уилис

Мел Гибсън става творчески консултант в китайски филм - 1
Снимка: БТА

Мел Гибсън е бил нает като творчески консултант на китайски филм за Втората световна война, съобщи Variety.

Става въпрос за лентата „Бомбардировката“, в която преди месец стана ясно, че за една от ролите е бил нает Брус Уилис.  Филмът разказва историята на жителите на град Чунцин, в югозападен Китай, по време на бомбардировки от страна на японците. Той има бюджет от $ 65 млн. и е една от най-скъпите продукции в историята на китайското кино. Негов режисьор е Цзяо Фен.

„Мел е силно заинтригуван от периода на Втората световна война и от това, което се е случило тогава. Той дава изключително интересни предложения, за това как да бъде направен филма. Той е много развълнуван и отдаден“, заявява Ши Джиан Шиан, който е един от продуцентите на лентата.

Мел Гибсън се опитва да възроди кариерата си след проблемите си със закона през 2006 г. и проблемите в личния си живот. През миналата година той взе участие в поредицата „Непобедимите“, която е изключително популярна в Китай. Силвестър Сталоун се опита да убеди Гибсън да режисира филма, но той категорично отказа.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА