Last news in Fakti

17 Юли, 2015 00:04 1 828 0

Дисни ще снима филм за Джина от Аладин

  • филм-
  • джина-
  • аладин

Той може да даде началото на цяла нова поредица

От „Дисни“ ще снимат нов филм по историята за Аладин, съобщи „Гардиън“.

Новата лента ще е предистория на оригиналната анимация от 1992 г., като ще разкаже историята и произхода на Джина от лампата.

Анимацията „Аладин“ се превърна в най-касовия филм за 1992 г. Най-емблематичният образ от филма обаче си остава Джинът, който бе озвучен от покойния Робин Уилямс. Той бе пресъздаден като комедиен образ, който се превърна в истински култ за децата, а и техните родители по света.

От „Дисни“ искат да разкажат историята, за това как Джинът е попаднал в лампата и приключенията, през които е преминал до срещата си с Аладин. От студиото се надяват, че филмът ще постави основата за цяла нова поредица, в която централен герой ще е точно Джинът. Към този момент проектът носи начално заглави „Джинът“ 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА