Last news in Fakti

17 Юли, 2015 01:45 1 781 0

Асен Блатечки звездата на есенния сезон на Независим театър

  • асен блатечки-
  • звезда-
  • есенния-
  • сезон-
  • независим театър

Актьорът ще дели една сцена с колегите си Калин Врачански, Яна Маринова и Георги Кадурин от есента

Независим театър ще сложи началото на новия си театрален сезон през есента с редица нови, неочаквани и вълнуващи представления. Театъра на улица „Върбица“ 12  ще даде сцена на постановки режисирани от Иглика Трифонова, Владимир Пенев и Камен Донев. Още от септември почитателите на театралното изкуство ще могат да гледат спектакли с участието на Христо Гърбов, Катето Евро, Филип Аврамов, Георги Кадурин, Карла Рахал, Калин Врачански, Яна Маринова и Асен Блатечки.

С цели четири спектакъла Асен Блатечки е звездата на новия сезон на Независим театър.

„Омайна нощ“ е първото, вече любимо на зрителите представление, в което Асен си партнира с Мария Сапунджиева и Юрий Ангелов. Постановка ще се играе на 25 и 26 септември.

На 27 септември Блатечки ще играе главна роля в премиерната за София черна комедия „За Господ – забранено!“, която носи цялата непредвидимост, тръпка, лудост и ведрост на увеселителното влакче – стил напълно характерен за автора Мартин Макдона.
Октомврийската програма на театъра ще стартира на 4-ти с моноспектакъла на Асен Блатечки  „Секс, наркотици и рокеднрол“, който се играе от 2007 година. Това уникално представление, което дълги години се поставя с различни актьорски състави, позволява на феновете на Асен да го видят в 10 различни образа, които се редуват, прекъсвани само от истински рок, изпълнен на живо на сцената на театъра.

Вече са в продажба и билетите за комедията „Смях в залата“, за която заедно с Блатечки на сцената на Независим театър ще се качат Калин Врачански, Яна Маринова, Стефан Щерев, Милена Маркова-Маца и Васил Банов. Година след официалната си премиера и след 12 месечно прекъсване спектакълът ще се играе само два пъти през октомври - на 17 и 31. Комедията въвлича зрителя в задкулисния живот на актьорите, в любовните интриги и солените закачки, които са майсторски заплатени от английския драматург Майкъл Фрейн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА