Last news in Fakti

19 Септември, 2015 01:30 1 565 0

Кралицата на женските романи с нова интригуваща история

  • кралицата-
  • женските романи-
  • интригуваща-
  • история-
  • пени винченци

Пени Винченци въвлича в света на козметичната индустрия в Наследниците

„Наследниците” е новата интригуваща история от кралицата на женските романи Пени Винченци, съобщиха от "Сиела".

Този път английската писателка ни въвлича в света на козметичната индустрия. Търговска къща „Фаръл“ е бил лидер в бизнеса, привличала жените като магнит към възхитителния си магазин в Лондон още от 50-те години на миналия век.

Във „Фаръл“ всеки може да разчита на специално внимание. Основателката на компанията Атина Фаръл е легенда и във фирмата, и в кралството си в Баркли Аркейд. Светът на козметиката обаче се променя и някога единствената по рода си търговска къща „Фаръл“ сега е в упадък, а верните клиенти са изкушени от по-модерни марки и продукти. Но ето че се появява Бианка Бейли, бизнесдама с неповторим усет, жена, която винаги успява да постигне своето. Атина и Бианка започват битка за бъдещето на търговска къща „Фаръл“. Оказва се обаче, че миналото разкрива опустошителни истории за амбиции, силни личности, страст и чудеса. „Наследството” е история, посветена на оцеляването... и на едно изключително наследство.

Пени Винченци е една от най-обичаните и най-популярните английски писателки. След първия си роман „Стари грехове”, публикуван през 1989 г., тя пише повече от дузина бестселъра, сред които са и „Решението”, също издаден от „Сиела”.

Винченци започва да работи като библиотекарка още на 16 години. След завършването на колеж за секретарки, тя става журналист и пише за The Times, the Daily Mail и „Космополитан”, след което се преориентира окончателно към художествената литература. Само няколко години по-късно тя вече е продала над единайсет милиона копия по цял свят, а списание Glamour определя 76-годшината днес авторка като „доайен на съвременния бестселър”. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА