Last news in Fakti

19 Април, 2016 15:00 2 902 0

Почина майката от "Всички обичат Реймънд"

  • дорис робъртс-
  • актриса-
  • всички обичат реймънд

Дорис Робъртс издъхна на 90-годишна възраст

Почина майката от "Всички обичат Реймънд" - 1
Снимка: БТА/AP

Актрисата Дорис Робъртс почина на 90-годишна възраст, съобщи Би Би Си.

Актрисата е най-известна с ролята си в култовия комедиен сериал „Всички обичат Реймънд“. Там тя играе майката на Реймънд – Мари. Тя е починала в съня си в Лос Анджелис. Според нейния говорител до края на живота си Робъртс се е радвала на добро здраве и е водила активен начин на живот.

Рей Романо, който изпълняваше главната роля в сериала, изрази своето преклонение към Робъртс.

„Тя имаше енергия и дух , които ме изумяваха. Тя просто не се спираше. Тя работеше професионално, занимаваше се с благотворителност и помагаше на млади актьори. Правеше всичко с огромно желание. Тя раздаваше любов на всички“, заяви Романо.

„Моята прекрасна телевизионна свекърва беше съвършен професионалист, от когото научих толкова много. Тя толкова много обичаше живота, че да споделям моя с нея беше привилегия“, заяви Патриша Хийтън, която играе ролята на Дебра в сериала.

„Дорис беше пълна с живот. Такава беше, както в живота, така и на сцената. Толкова съм благодарен, че споделихме толкова много прекрасни моменти заедно. Тя ще ми липсва много. Обичах нейния характер и усмивка“, заяви Брад Гарет, който изигра ролята на по-големия брат на Реймънд.

Дорис Робъртс е родена през 1927 г. в Сейнт Луис. Тя израства в Ню Йорк и става популярна актриса на Бродуей. Има и множество роли в телевизионни проекти. Голямата слава я застига, когато е вече на близо 70 години със започването на снимките на „Всички обичат Реймънд“ през 1996 г. Там тя играе твърде грижовната и обсебваща майка на главния герой. Робъртс е носител на 5 награди „Еми“, 4 от които получени за „Всички обичат Реймънд“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА