Last news in Fakti

11 Май, 2016 07:00 8 102 2

Готвят филм за Черната вдовица

  • marvel-
  • черната вдовица-
  • филм

Скарлет Йохансон ще е основната звезда в лентата

От студиото „Marvel” се надяват скоро да започнат работа по филм за своя супер герой Черната вдовица, в който главна роля да изиграе Скарлет Йохансон, съобщи „Гардиън“.

Персонажът на Йохансон е постоянен член в екипа на „Отмъстителите“, но на този етап няма самостоятелен филм. В свое интервю президента на компанията Кевин Фейг заявява, че в момента се работи по следващата серия от филми по героите на „Marvel”и че се надява скоро да бъде обявен проект и за Черната вдовица.

В момента има дискусии за развитието на поредицата през следващите няколко години. Чисто емоционално и професионално ние сме най-ангажирани с работата по Черната вдовица. Ние смятаме, че тя е невероятен персонаж. Говорим за водещ персонаж в „Отмъстителите“. Тя обаче има и страхотна история, която също може да бъде разказана. Това може да се превърне в много силен самостоятелен франчайз“, заявява Фейг.

Наташа Романов или Черната вдовица е руски агент на КГБ, който впоследствие става част от въображаемата американска агенция ЩИТ. Скарлет Йохансон за първи път изпълни ролята във втората част на „Железния човек“. През миналата година фенове на „Marvel”събраха подписка, с която искат създаването на самостоятелен филм за героинята.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Иванов

    0 0 Отговор
  • 2 Alfist

    0 0 Отговор
    Измислена държава с измислени герой