21 Февруари, 2017 19:43 604 0

Патрисия Каас идва с музикална изповед (ВИДЕО)

  • патрисия каас-
  • концерт

Концертът в НДК през юни е част от голямото европейско турне на певицата

Патрисия Каас идва с музикална изповед (ВИДЕО) - 1

На 28 юни в Зала 1 на НДК почитателите на легендарната Патрисия Каас ще я видят преродена и преобразена - с нова визия, оригинални песни с различен музикален подход, белязал едно ново начало – както в личен, така и в професионален план.

На концерта си в София френската певица ще представи десетия си студиен албум, който кръщава на самата себе си. „Патрисия Каас“ е лична изповед запечатана в 13 песни, изпълнени с много страст и болка. „В песните споделям искрено неща, които ме докосват, но с по-модерено звучене“, споделя тя.

Една от емблематичните песни в първия едноименен албум на Каас е Adele – феминистка балада за мястото отредено на „слабия пол“ в света. Въздействащото вокално изпълнение е подсилено от акустичната китара на Фин Грийнал от британската група Fink, познат с колаборациите си с Джон Леджент и Ейми Уайнхаус.

Патрисия Каас идва с музикална изповед (ВИДЕО)

С много вкус, елегантност и висока класа Патрисия Каас ще предложи на почитателите си в България песни с изразени биографични детайли като Sans Nous, Le Jour Et L’Heure, Ma tristesse Est N’Importe Où, Sans Tes Mains ou и La Langue Que Je Parle. Те се раждат в изключително тежък период на бърнаут за певицата, която за първи път от десетилетия поставя живота си на пауза, за да се възстанови.

Преди София, тя ще представи новия си албум и лайв шоу на европейско турне в най-големите театри и зали на Франция, Германия, Белгия, Австрия, Холандия, Финландия, Естония, Литва, Латвия, Полша и Румъния. И публиката на всеки от тези концерти ще бъде потопена в изключителната й харизма, усещане за стил и френска изтънченост. След двата последни албума (“Кабаре“ и „Каас пее Пиаф“), посветени на корените й, сега тя поема по нов музикален път с отворено сърце.

Билетите на цени от 50 до 100 лева са в продажба в системата на Ивентим и в Билетния център на НДК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА