Last news in Fakti

4 Октомври, 2018 12:37 2 310 3

Горан Брегович се завръща за мащабен коледен концерт в Пловдив!

  • горан брегович-
  • музикант-
  • коледен концерт-
  • концерт-
  • пловдив-
  • втори концерт

Седмица преди Коледа, звездата на бивша Югославия отново се качва на българска сцена

Горан Брегович се завръща за мащабен коледен концерт в Пловдив! - 1

Горан Брегович ще зарадва феновете си в България с нов концерт.

След невероятния успех на първия му лайф в Пловдив, за който билетите се разпродадоха за уникално кратко време, легендата на сръбската музика се завръща за втори път под тепетата.

По този начин рок звездата на бивша Югославия ще успее да зарадва всички свои почитатели у нас, които не успяха да го чуят на живо при предишното му гостуване в Пловдив на 28 септември. Тогава Брегович „взриви“ емблематичния Античен театър с музиката си, а стотиците фенове си тръгнаха в пълна екзалтация след един невероятен двучасов спектакъл, включващ най-доброто от творчеството на големия музикант.

Седмица преди Коледа, Брегович отново ще излезе на сцената с най-добрите балкански музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“.

Специално за публиката в Пловдив гениалният музикант ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес като: „Аризонска мечта“, „Месечинка“, „Калашников“, „Буба Мара“ и много други.

Датата на новото шоу е 18 декември, а мястото — зала С.И.Л.А.

Горан Брегович се завръща за мащабен коледен концерт в Пловдив!

Закупените билети с дата 26 и 30 септември ще важат за новата дата без презаверка, съобщават организаторите от АРТ БГ и допълват, че билетите за мегасъбитието са в продажба от днес (4 октомври).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенчо

    1 0 Отговор
    ....за мащабен коледен....... Какво бе трачева?
  • 2 грамотен критик

    2 1 Отговор
    тоя шомкар да се качва на чинията в бозлоджа и да излита
  • 3 Ботев Пловдив

    0 0 Отговор
    Гледах го в панаира през 1999та, когато Калашников звучеше много Сръбски.