Last news in Fakti

20 Юни, 2012 20:15 2 927 0

Совите не са това, което са

  • совите-
  • изложба-
  • елка василева

Мистериозният глас на поетесата Елка Василева впечатлява зрителите на рекламния клип за изложбата „Градината на совите”. Познатият на поколения бургазлии от радио ефира глас буквално влудява малки и големи в социалните мрежи с крилатата фраза от сериала „Туин Пийкс”- „Совите не са това, което са!”. Рекламният спот на уникалната за България изложба е изработен по идея на художникa оператор Даниел Недялков, който има редица арт проекти с псевдинима Da`CooL.

В клипа са използвани различни арт ефекти, съчетани с кадри на летящи хищни птици. Наред с африканския бухал и червеноопашатият ястреб в изложбата могат да бъдат видяни различни демонстрации за летене на птици. И да не забравите любимата на феновете на Хари Потър бяла сова.
Изложбата може да бъде видяна в Морската градина на Бургас в една от шатрите на Флората.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА