Last news in Fakti

25 Юни, 2012 11:43 2 261 0

"Душа" – българският отговор на „Здрач“

  • душа-
  • здрач-
  • александрина железова-
  • фентъзи-
  • литература
"Душа" – българският отговор на „Здрач“ - 1
Корицата

Тази седмица на пазара ще се появи българският отговор на фентъзи – сензациите „Здрач“ и „Дневниците на вампира“. Новата книга в тъмния жанр е дело на талантливата млада авторка Александрина Железова, която умее да разказва интригуващо и да развълнува читателите си. След успешния й и ласкаво посрещнат дебютен роман „Кръв“, това е най-новата й книга, която ще ви омагьоса. 

Историята

Дара притежава необикновена дарба, към която се стремят различни сили. Когато тя се оказва на прага между живота и смъртта, непознат демон обсебва тялото й, а душата й се оказва затворена в паралелно измерение заедно с тази на загадъчния й любим Евиан. Двамата трябва да разберат коя е тайнствената тъмна сила, която ги е затворила. Те попадат на скрито заклинание и скоро научават, че единственият начин да получат обратно свободата си е като сключат сделка, която завинаги ще преобърне баланса между доброто и злото във вселената.

Ангели и демони се оказват съюзници по неволя и се впускат в търсене на Ангела на Смъртта, единственият, който може да освободи душата на Дара. Но само до следващото Пълнолуние.
 

За авторката:

Александрина Железова е родена на 25 декември 1985 г. във Варна. Завършила е профил литература в Националната гимназия за хуманитарни науки и изкуства, след това маркетинг и управление на продажбите. Влюбена е в четенето, музиката, новите технологии, интернет…


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА