15 Май, 2020 11:42 2 807 3

Дъщерята на Дженифър Лопес подготвя свой творчески продукт

  • дженифър лопес-
  • дъщеря-
  • детска книжка

Ем пише детска книжка

Дъщерята на Дженифър Лопес подготвя свой творчески продукт - 1
Снимка: Shutterstock

12-годишната дъщеря на певицата и актриса Дженифър Лопес пише детска книжка, съобщи Контактмюзик, цитиран от "Дарик". От подразделението на издателство "Рандъм хаус" за детска литература съобщават, че Ем - дъщерята на Лопес и бившия ѝ съпруг Марк Антъни, ще представи "мила и успокояваща" книжка с картинки, озаглавена "Господи, помогни ми".

"В училище научих за ленивците, които са застрашени от изчезване, и започнах да се моля за тях. Написах тази книжка, за да подпомогна набирането на средства за спасяването им, а също и да покажа на другите деца как могат да се молят и да искат помощ - две неща, които ми носят голяма утеха", споделя малката писателка.

Книжката на Ем е илюстрирана от Бренда Фигероа и ще излезе на английски и испански на 29 септември.

Дженифър Лопес на свой ред е споделила в Instagram снимка на дъщеря си с книжката. В публикацията си певицата и актриса не пести похвали за дъщеря си и казва, че изключително се гордее с нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бачо Киро

    10 0 Отговор
    Дрън дрън, пълни глупости... Молела се дъщерята на Джей Ло, понеже животът ѝ е много труден... Децата в Африка сигурно трябва да ѝ купят книжката...

    Коментиран от #3

  • 3 Рошко

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бачо Киро":

    Бачо Киро разгеле, излязъл си от пещерата 😂😂😂, ама коментара ти е точен де,