Last news in Fakti

22 Май, 2020 10:15 1 346 0

Васко Василев само с концерт в София от лятното турне

  • васко василев-
  • лятно турне-
  • концерт-
  • софия

"Вярвам, че когато всичко стане по-сигурно и ясно, ще мога да се върна с огромно вълнение във всеки един от тези градове и да наваксаме с радост пропуснатото с публиката", казва цигуларят

Васко Василев само с концерт в София от лятното турне - 1
Снимка: БГНЕС

Васко Василев отменя лятното си турне в страната, съобщиха от екипа на цигуларя, цититани от БНР. Няма да се състоят концертите в Пловдив, Плевен, Варна, Разград, Силистра и Севлиево, сумите от продадените билети ще бъдат възстановени.

Процедурата за връщането на билети е следната - всеки билет ще може да бъде върнат и сумата по него напълно възстановена от обекта, от който е закупен.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg, начините за възстановяване на сумите са 2:

1)С кредитна карта – билетите трябва да се изпратят на следния адрес - Спиди или Еконт, ул. “Тодорини кукли“ 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

2) С наложен платеж или по банков път –билетите трябва да бъдат върнати по пощата (Спиди или Еконт, ул. „Тодорини кукли“ 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Крайният срок за връщането на билетите е 30.06.2020 година.

Концертът, обявен за 21-ви декември 2020 година в зала 1, НДК в София остава непроменен и билетите за него остават в продажба.

"За мен като артист, както и за екипа ми, е най-важно да бъдем отговорни към публиката и да не допринасяме за допълнително излагане на опасност за здравето на хората, каквото е провеждането на концерт в почти непроменени условия отпреди карантината", коментира музикантът.

Той вярва, че всичко ще придобие нова форма на работа при организацията на концертите и това ще изисква време за изграждане на нови схеми за настаняване на публиката, адекватното редуциране на капацитетите на отделните зали, повече обмисляне на рисковете със залите на закрито и климатичните им системи, по-ясни и обмислени правила, които да гарантират спокойствието на всеки.

"Вярвам, че когато всичко стане по-сигурно и ясно, ще мога да се върна с огромно вълнение във всеки един от тези градове и да наваксаме с радост пропуснатото с публиката", казва Василев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА