27 Май, 2020 09:17 1 367 0

Младежкият театър се завръща с два спектакъла

  • младежки театър-
  • николай бинев-
  • завръща-
  • спектакъл

От театъра обещават на своите зрители, че и през следващите месеци ги очакват приятни и вълнуващи изненади

Младежкият театър се завръща с два спектакъла - 1
Снимка: Shutterstock

След повече от 3 месеца невъзможност Младежки театър „Николай Бинев“ да представя постановките си пред публика, театърът ще се завърне към срещите със зрители, гостувайки на Откритата сцена „O2PEN“ пред Театър „София“ с два спектакъла, пише actualno.com.

Зрителите ще имат шанса да се насладят на два от любимите си спектакъла на Младежки театър „Николай Бинев“ на открито при стриктно спазване на всички противоепидемиологични изисквания.

Независимо тежката ситуация, в която се намира страната ни, Младежки театър „Николай Бинев“ не се и няма да се откаже от убеждението си, че българската публика заслужава достъп до българско изкуство и култура. С много усилия, вълнение и любов театърът ще представи „Специални поводи“ на 10-и юни от 20:30 ч. и „Nordost“ на 23-и юни от 20:30 ч., което ще е първата стъпка на завръщане към естествения ритъм на театъра.

Разпространението на коронавируса в България прекъсна един изключително успешен и вълнуващ сезон за Младежки театър „Николай Бинев“, в който премиери имаха спектаклите „Bai Ganyo”, „По-полека“, „Ромео и Жулиета“, „Ротердам“, „Ние, врабчетата“ и „Вътрешният глас“, а предстоящи премиери очакваха спектаклите „Бившата мис на малкия град“ и „Той е дяволът!“.

От театъра обещават на своите зрители, че и през следващите месеци ги очакват приятни и вълнуващи изненади, както и нови дати, на които ще се играят представления от репертоара на театъра. Зрителите имат възможност да закупят билети за двете представления от касата на Театър „София“, както и онлайн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА