Last news in Fakti

5 Юни, 2020 12:14 1 283 11

Графа с три поредни концерта през юли

  • владимир ампов-графа-
  • графа-
  • концерт

Обичаният изпълнител ще зарадва и феновете си в страната с турне в четири града това лято

Владимир Ампов-Графа ще изнесе три концерта на стадион „Юнак“ на 14, 15 и 16 юли под мотото „Ти грееш!“, вместо планирания преди извънредното положение на стадион „Българска армия“ на 10 юни. Обичаният изпълнител ще зарадва и феновете си в страната с турне в четири града това лято – Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново, пише БНР.

„Аз съм човек, който спазва обещанията си", каза в ефира на Радио София Владимир Ампов. - Когато казах, че датата 10 юни се сменя, успокоих всички и обещах, че концерт ще има. И ето, че няма да е само един, а цели три. Съобразяваме се с всички разпоредби с цел безопасността на хората и затова избрахме да променим локацията със стадион „Юнак“. Той е по-компактен и по този начин ще регулираме лесно пропускателния режим, няма да позволим струпване на твърде много хора и ще се погрижим всички да се чувствате уютно и спокойно по време на концертите.
Не е лесно да се прелокира и преформатира едно толкова голямо събитие на три отделни концерта, но е хубав вариант, защото хората очакват този концерт от много месеци. Музиката е важно да се случва, а не да остава само като план.
Основната идея на това музиката да води остава. Програмата е същата, която сме подготвили. Трепетно е. Работим на бързи обороти и нямаме търпение.“

За това как гледа на близостта си с публиката след извънредното положение, Графа отговори така:

„Аз винаги съм бил близо до публиката си. Това си личи и от концертите ми и не само. Извънредната ситуация ни сближи по друг начин – дигитално. Никога преди не бях пускал толкова много живи включвания в социалните мрежи. Превърнах се в нещо като частичен музикален влогър, макар че никога не съм се занимавал с това. Но явно на хората им хареса. Стотици хиляди се включваха в тези лайф стриймове, за което им благодаря. Те ми даваха много сила през всичкото това време, тъй като - да си призная, вече започнах да усещам изключително много липсата на сцената. Три месеца и половина не съм се качвал на сцената да изпълнявам музиката си. Осъзнах, че аз съм много зависим от това. Огромна празнота има в живота ни – на хората, които се занимаваме със сценично изкуство."

Владимир Ампов и екипа му ще направят още четири концерта през юли и август. Те ще са в Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

До 12 юни всички с билети за концерта на Графа на стадион „Българска армия“ за 10 юни могат да си изберат една от трите дати – 14, 15 или 16 юли на стадион „Юнак“ и да ги презаверят.

Подробна информация как се случва това има в официалната Facebook страница на Владимир Ампов.
От 14 юни стартира продажбата на билети за новите дати.

 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек

    10 4 Отговор
    Боже!!!Имай милост!!! По добре епидемия от бубонна чума!!!!!!
  • 2 месара

    7 2 Отговор
    обичания ?! е от кого е обичан / а ?
  • 3 кълвач

    8 1 Отговор
    УЖАС !!!
  • 4 Последния софиянец

    2 13 Отговор
    Графа е един от най добрите певци в България защо толкова му завиждате?
  • 5 фен

    8 1 Отговор
    Този не може да пее!
  • 6 Behemoth

    6 1 Отговор
    Откъде намира сили тоз човек да се излага публично не ми е ясно...
  • 7 А уе

    4 3 Отговор
    във всеки случай е по-добре от оная мангясария чалгата
  • 8 Guest

    5 1 Отговор
    Навремето, ако не бяха баща му и майка му, този сега щеше да е държавно не известен! Ама по териториите на батко, братко, шурея и шуренайката...
  • 9 БО-COVID-19

    3 1 Отговор
    Тоз граф не е ли нещо роднина на цар Киро?
    Графове, барони, принцове и т. н. са 'се от неговия род.
  • 10 Хайл

    3 1 Отговор
    Кой го слуша този , децата от 5 до 8 години.Не става .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.