Last news in Fakti

9 Юни, 2020 12:19 1 881 1

Джеймс Бонд ще бъде баща в "Смъртта може да почака"

  • джеймс бонд-
  • баща-
  • даниел крейг

Актьорът Даниъл Крейг искал този филм да е най-изненадващия от поредицата

Джеймс Бонд ще бъде баща в "Смъртта може да почака" - 1
Снимкa: Shutterstock

Джеймс Бонд ще бъде баща на петгодишно момиченце в новия филм за легендарния шпионин "Смъртта може да почака", съобщи Контактмюзик, цитиран от "Дарик". Даниъл Крейг в ролята на Бонд ще играе баща на малката Матилда, чиято майка е д-р Мадлин Суон, в ролята Леа Сейду.

Разкритието идва, след като за продажба в eBay миналата седмица бяха пуснати дневните разпределения за това къде актьорите от продукцията трябва да се явят за снимки. В тези книжа е описана сцена, заснета в Италия миналата година, в която участват д-р Суон, агентката на британското разузнаване Номи, чиято роля изпълнява Лашана Линч и Матилда, в ролята Лиса-Дора Сон.

Източник, запознат с продукцията, потвърди, че във филма агентът Бонд ще е баща. Той допълва, че актьорът Даниъл Крейг искал този филм да е най-изненадващия и развлекателен от поредицата.

Източникът допълва, че преобразяването на шпионина, известен като почитател на женските прелести, в баща във филма открива "нов път за силни моменти" в образа. В "Смъртта може да почака" има и сюжетна линия, в която Бонд спасява света от пандемия. "Не е точно като Ковид-19, но е нещо подобно. Тъкмо навреме", добавя източникът.

Премиерата на "Смъртта може да почака" бе отложена за ноември заради пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре

    3 0 Отговор
    Че няма да бъде майка.