Last news in Fakti

24 Юли, 2020 09:45 7 991 8

Шокиращи разкрития за последните дни на Робин Уилямс

  • робин уилямс-
  • разкрития-
  • биография

Само месеци преди да реши да се самоубие, актьорът е бил нещастен

Шокиращи разкрития за последните дни на Робин Уилямс - 1
Снимка: Shutterstock

Биографията на автора Дейв разкрива неизвестни досега подробности от живота на известния актьор Робин Уилямс, който отне живота си през 2014 година, пише БГНЕС.

По време на снимките на "Нощ в музея 2" през 2014 г., само месеци преди да реши да се самоубие, Робин е бил нещастен. Той бил диагностициран с болестта на Паркинсон, поради която не можел да си спомни текста, страдал от киселини и безсъние.
Гримьорът му, Чери Минс, разкрива, че тези месеци са били изключително трудни за Робин.

„Предложих му да се върне към стендъп комедията, за да си възвърне самочувствието, но той отказа. Всяка вечер ми казваше, че вече не е забавен", каза тя.

През 2016 г. съпругата му Сюзън написа книга, наречена „Терористът в мозъка на моя съпруг“, в която тя описа състоянието на Робин.

„Робин ставаше все по-уморен. Маската на пациент с болестта на Паркинсон винаги присъстваше и гласът му отслабваше. Треперенето на лявата му ръка беше непрекъснато. Мразеше да не може да намери думите, които искаше в разговорите. Той страдаше от ужасно безсъние", пише тя.

Сюзън споделя още, че през последните месеци от живота си актьорът често оставал "замръзнал" в легнало положение, неспособен да се движи или да изпълнява нормални житейски функции.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YUI

    76 0 Отговор
    Робин беше гений, беше иноватор и кокаиноман на младини, но въпреки последното остава един от основателите на стенд ъп комедията със забележим принос в индустрията. Луд, та луд, но и смешен. Гледайте Inside my mind за него. :))

    Коментиран от #6

  • 2 366

    52 0 Отговор
    Само той си знае какво му е било!
  • 3 ke da

    33 0 Отговор
    Бог да го прости , беше превъзходен незабравим актьор!!
    Понякога самоубийството , като , че ли е оправдано!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Емил

    22 0 Отговор
    Да почива в мир, дано да е намерил покой!
  • 6 Тъй ли

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "YUI":

    Сигурен ли си че е бил "Кокаиноман" - Защото въобще не се връзва характера и личността му с такъв тип "младини" ? ! ?

    Коментиран от #8

  • 7 Факт

    4 3 Отговор
    Това прави Холивуд с хората. Убива им душите. Само вещици и вещери живеят с радост там.
  • 8 YUI

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тъй ли":

    Изгледа ли филма, който споменах в поста, а именно Inside my mind? Ще ти отговори на въпроса. Сигурен съм, не сме чертали заедно, но да, сигурен съм. Сам споменава, че преди да пробие на голямата сцена и да стане известен, в стенд ъп комеди клубовете са му плащали не в пари, плът, бонбони, а в кокаин ... в материал, с наркотици ... Такива са били годините, 80-те, бели и прашни.