Last news in Fakti

11 Август, 2020 22:30 2 815 8

Б.Т.Р. с концерт под открито небе в „Маймунарника“

  • б.т.р.-
  • концерт-
  • маймунарника-
  • нова песен

Live премиера на новата песен „Пъзел“

Б.Т.Р. с концерт под открито небе в „Маймунарника“ - 1

Под открито небе в „Маймунарника“, Борисовата градина, на 29 август е първата среща, след извънредното положение, на Б.Т.Р. със софийската публика. Очакваният концерт, със сигурност ще предизвика взрив от положителни емоции, след принудителната кома за сценичните изкуства. На любимата за рокаджиите сцена „Маймунарника“, Б.Т.Р. ще направят LIVE премиера на най-новата си, неиздавана песен „Пъзел“.

След концерта в София, на 3 септември, група Б.Т.Р. ще зарадва пловдивската публика в лятно кино "Орфей", с мощен звук и харизматично присъствие в неподправен стил.

На фона на оглушителната тишина в концертните зали, в периода на изолация, Славчо Николов създаде композициите и текстовете за предстоящия 13 – и студиен албум на групата, които вече звучат в звукозаписното им студио. Есента предстои премиерата, на вече реализирания клип „Равносметка“, последен 8-и сингъл от албума „Невидими стени“. Равносметката за „Невидими стени“/10 песни/ , издаден 2018 г. е – 8 радиосингли със 7 видеореализации /повечето от които са мащабни продукции, в стилистиката на киното /, концерт – премиера „Невидими стени“ при пълни зали в - София, НДК зала 1, Национално турне 2018/19 г., Европейско турне 2019, Турне в Северна Америка 2019 / САЩ и Канада/. От 2019 г. в учебниците по музика е включен пилотният сингъл „Моята сила“ от албума „Невидими стени“ на групата, като това е 14 –а песен на Б.Т.Р. включена в учебните програми на училищата. Първият тираж на албума беше изкупен за по-малко от три месеца и е с нов тираж.

Вратите бъдат отворени от 19,00 ч. , начало на концерта 20:30 ч. Билети в мрежата на Евентим.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сарая

    2 10 Отговор
    Вълкари
    Чалга рок
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мутафчийски

    2 6 Отговор
    Стойте си вкъщи!
  • 6 Иван

    2 9 Отговор
    Кои са тия БТР?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Б.Т.Р. са най-добрата българска рок банда в момента. А и може би в последните 10 години. Лошото е че не участват в рок-събития като другите, нямаше ги на Hills of Rock 2018 и 2019 и на други подобни събития. Не правят концерти на стадиони или летни театри, а се завират по разни чалга клубове и селски музеи на розата. Слаб им е PR-a и за мое голямо съжаление в Канада направиха страхотен концерт като организация и представяне, а такива в България не виждаме.