Last news in Fakti

14 Август, 2020 12:51 2 410 1

Ще снимат филм за живота на Уитни Хюстън

  • уитни хюстън-
  • филм

Работното му заглавие е „Искам да танцувам с някого“

Ще снимат филм за живота на Уитни Хюстън - 1
Снимка: Shutterstock

Номинираният за "Оскар" сценарист на "Бохемска рапсодия" заяви, че е готов да напише сценарии и да бъде съпродуцент на нов игрален филм за живота на Уитни Хюстън, съобщиха американските медии.

Антъни МакКартън ще обедини усилията си за осъществяване на проекта с Клайв Дейвис - човекът, който подписа първият договор за запис с Уитни, съобщи порталът „Deadline”, цитиран от kanal3.bg.

Те преговарят със Стела Меги за режисурата на биографичния филм с работно заглавие „Искам да танцувам с някого“.

Хюстън почина през 2012 г. на 48 години, като се удави във ваната си, след като погълна голямо количество антидепресанти.

Въпреки, че кариерата на звездата е белязана от зависимостта към наркотиците, тя остава един от най-големите гласове на R'n'B и популярната музика през последните 30 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 chi

    0 1 Отговор
    Те и за Бойко щяха да снимат ама нещо се разсъхва работата...