14 Октомври, 2012 19:24 1 684 0

Британската критика е във възторг от новия филм за Джеймс Бонд

  • 007-
  • филм-
  • джеймс бонд

Британската критика е във възторг от новия филм за суперагента Джеймс Бонд "007: Координати "Скайфол", който в петък бе показан на закрито специално за кинорецензентите от водещите медии.

Самият филм ще тръгне по британските кина на 26 октомври, той е по повод половинвековния юбилей от първия филм за Джеймс Бонд. Режисьорът е Сам Мендес, който впрочем през 1999 г. получи "Оскар" за филма си "Красота по американски". Дениел Крейг (на снимката) отново се превъплъти в британското суперченге. Главната отрицателна роля бе поверена на испанския актьор Хавиер Бардем. "Момичетата на Бонд" са пресъздадени от френската актриса Беренис Марло и от британската Наоми Харис (също на снимката). Джуди Денч пък изигра ръководителката на британското разузнаване, но това е последната и роля във филмите за Джеймс Бонд.

"Дейли мейл" поставят на филма оценка пет от пет възможни. Най-високата оценка за филма даде и авторитетният в. "Таймс". "Крейг е великолепен – няма да бъдете разочаровани. За агента 007 започват нови 50 години", пише сп. "Джи Кью". А ето какво пише в туитър кинокритикът на Би Би Си Райън Дилън: "Очаква ви потресаваща гощавка. Не искам да рецензирам филма в радиоефира, защото без да искам мога да кажа нещо излишно. Просто е яко!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА