Last news in Fakti

26 Януари, 2013 10:07 1 407 2

Гарелов вдига купона на годината за ЧРД

  • иван гарелов-
  • "панорама"-
  • юбилей-
  • книга

В чест на своята 70-годишнина легендата на българската журналистика Иван Гарелов   подготвя купона на годината. Поканени са над 300 гости от политическия, културен, медиен и бизнес елит от последните 20 години. В зала № 6 на НДК, която обикновено се ползва от политическите партии по време на избори, в 19 часа на 6 февруари мистър „Панорама“ ще ни върне към времето, когато като водещ на популярното предаване правеше всяка година грандиозни купони.

Поводът е не само юбилеят на обичаната телевизионна звезда, но и представянето на новата му книга с емблематичното заглавие „Недалеч и неотдавна“, издадена от издателство „Труд“, в която той описва преживяванията си при създаването на знаменитите му филми от горещите точки на планетата - от Близкия изток и Балканите до Далечния изток. Гарелов празнува и успешния старт на телевизионния си сайт по GARELOV.COM

За юбилейното тържество Гарелов е поканил президентите  Желю Желев и Петър Стоянов,  бившите министър-председатели Симеон Сакскобургготски, Димитър Попов, Сергей Станишев с Моника Йосифова, Меглена Кунева и други партийни лидери, Светлин Русев, Стефан Цанев, Греди Асса и много други интелектуалци, медийни личности, телевизионни звезди като Слави Трифонов, Ани Цолова, Емил Кошлуков и Мартин Карбовски, певци и музиканти като Лили Иванова,Тони Димитрова, Бони, Михаил Белчев, Дони и Нети, Иван Лечев, близки приятели на юбиляря. От Гърция се очаква да дойде художникът Михалис Гарудис, а от Испания - осиновеният от Гарелов палестинец Ахмед.

На купона ще свири любимият на Гарелов оркестър „Каручката“. Ще се леят обилно вино и ракия от Тракия, оригинална руска водка, старо шотландско уиски. Най-доброто от своята продукция деликатеси ще представят реномирани български фирми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    Евала
  • 2 Talew

    0 0 Отговор
    Забравили сте най-важното за Иванчо Гарелов : Между 1967 и 1969 година работи в Първо управление на Държавна сигурност, а след 1970 година е нещатен сътрудник на службите.[1] Иван Гарелов е бил щатен и нещатен служител на КДС и Първо главно управление (ПГУ) на ДС с псевдоним "Талев". Той е работил като разузнавач от 1967 година, като през 1968 е минал курс за квалификация в СССР.[2]