8 Ноември, 2021 16:33 2 167 1

Мъжете от АББА са готови да напишат песен за Дуа Липа

  • abba-
  • абба-
  • песен-
  • дуа липа-
  • евровизия-
  • великобритания

С нея тя може да представи Великобритания на "Евровизия"

Мъжете от АББА са готови да напишат песен за Дуа Липа - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Бьорн и Бени от група АББА, която днес издаде нов албум след 40-годишна пауза, не изключват възможността да напишат песен, с която певицата Дуа Липа да представи Великобритания на конкурса "Евровизия", съобщи Contactmusic.

Пътят на шведските поп икони към върховете на световната слава тръгва именно от "Евровизия" след триумфа им през 1974 г. с мегахита "Waterloo".

Догодина песенният конкурс ще се състои в Торино, Италия, след като италианската група "Монескин" спечели тазгодишното му издание с парчето "Zitti E Buoni".

Обсъждайки в предаване на BCC "новата тактика" на Великобритания да се представи успешно на "Евровизия" след миналогодишното фиаско, Бени Андершон и Бьорн Улвеус не са изключили възможността да предложат песен за подходящия изпълнител. Като такъв мъжката половина от АББА вижда 26-годишната Дуа Липа.

"Да избереш изпълнител е едно, да напишеш песен - съвсем друго. За да успееш, трябва да разполагаш с добра песен и подходящ изпълнител", казва Бени.

Запитани дали биха написали песен, с която Великобритания да се представи на "Евровизия", двамата гости първоначално отговарят колебливо, преценявайки риска, но след това допълват, че нещата едва ли биха могли да бъдат по-зле от миналата година.

"Изпълнителят наистина трябва да е много добър, за да напишеш песен за него", казва Бьорн. Тогава Бени предлага Дуа Липа, на което Улвеус отговаря "Да".

Великобритания претърпя пълен провал на тазгодишния конкурс "Евровизия" в Ротердам, след като Джеймс Нюман - братът на хитмейкъра Джон Нюман, не получи нито една точка за изпълнението си на песента "Embers".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теа умреха отдавна

    2 1 Отговор
    Се едно Васко Кеца да съчини нещо дърто и пак да заподскача..