Last news in Fakti

16 Май, 2022 19:40 5 646 13

Съживяват франчайза за „Хищникът“ в предистория с ново заглавие (ТРЕЙЛЪР)

  • хищникът-
  • плячка-
  • кино

Извънземният ловец се връща 300 години назад във времето при първата си поява на Земята

Съживяват франчайза за „Хищникът“ в предистория с ново заглавие (ТРЕЙЛЪР) - 1
Снимка: БГНЕС

„Хищникът“ без съмнение е една от най-големите филмови класики в историята и логично през годините бяха направени редица продължения. Този път обаче ще видим първата предистория на извънземния ловец.

През идния август платформата Hulu ще пусне ексклузивно филма за своите потребители, като го озаглавява „Плячка“.

Историята ни връща 300 години назад от нашето съвремие в териториите на индианското племе Команчи. Там опитният ловец Нару ще срещне най-силният си опонент досега, за да разбере, че борбата за оцеляване трябва да се издигне на следващото ниво.

Тийзър-трейлърът ни разкрива прекалено малко на този етап от това, което ни предстои да видим, но поне са ни известни някои детайли около създателите и участниците в лентата. Режисьор ще бъде Дан Трахтенберг, който обичайно работи по телевизионни проекти, макар най-голямото заглавие в кариерата му до момента да е „Ул. Чудовищно 10“. Това е продължение на „Чудовищно“ на Мат Рийвс, но по наше скромно мнение не успя да оправдае очакванията.

Главната роля пък е дадена на Амбър Мидхъндър. Това би трябвало да придаде особена автентичност на героя ѝ - Нару, защото самата актриса е потомък на индианци.

Искрено се надяваме „Плячка“ да не поеме по пътя на последните няколко филма за Хищника, защото след първата и втората част продуцентите сякаш умишлено се опитват да убият франчайза.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 9 Отговор
    Филмите отдавна се правят за функционално неграмотни хора.

    Коментиран от #3

  • 2 Иванушка  🇷🇺

    5 6 Отговор
    "...индианското племе Команчи..." - бас държа че в ролята на Хищника е бате Гойко Митич 😄😄😄
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 честен ционист

    11 5 Отговор

    До коментар #3 от "КОй":

    Навремето във филми чиста форма ексшън фантастика, както викаш ти, например Total Recall 1990, човек можеше да си направи изводи за минимум 10г пропаганда в бъдещето. А днес какво, филма го забравяш на секундата, след като го изгледаш, следователно е направен за малоумна аудитория.

    Коментиран от #6

  • 5 Димов

    20 4 Отговор
    Фен съм на филмът, но каква първа поява на Земята, преди 300 години? Нали бяха на Земята отпреди хиляди години, когато се оказа, че са идвали по времето, когато Южният полюс е бил плодородна земя? Нали това стана ясно в Пришълецът срещу Хищникът?

    Коментиран от #13

  • 6 Кико

    0 6 Отговор

    До коментар #4 от "честен ционист":

    И по-съвременни филми дават повод за размисъл и предположение за бъдещето. Пример Блейд Runner 49... Ако потърсиш сигурен съм ще изскочи нещо подходящо и за теб

    Коментиран от #7

  • 7 честен ционист

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кико":

    Бачи Кико, оригиналният Blade Runner е от 1982г, тоя дето си гледал ти е жалка имитация, нищо, че играе Харисън Форд в него от немайкъде.
  • 8 Aлфа Bълкът

    9 3 Отговор
    Те го окепазиха вече тоя хищник, с Дани Глоувър си беше добре филмът, ама с Ейдриън Броуди беше помия-буламач и за свинИте не ставаше.
    Измислиха по-силна раса Хищник от хищникът на бат Арни. Демек еврейчето е по-мъжкар от него!
  • 9 Уса

    6 4 Отговор
    Историята на сащ е на 300 години и не хищника е убивал индианци.Сега ще впишат хищника в историята от години нямат съдържателни филми само простотии и жендъризъм
  • 10 Име

    6 0 Отговор
    “Хищници” с Ейдриън Броуди всъщност не е никак лош филм. Не е класика като първите две части, но го намирам за доста интересен филм.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Явор

    2 4 Отговор
    Последно взеха да ги развалят, защото се правят само за пари, а не за търсене на истината. Някогашните предоставяха чудесна артелнативна реалност, докато днешните само политическа коректност. А изкуството подчинено на политиката не е нищо повече от жалка пропаганда. Вече ме е страх да се зарадвам след сериала пи Властелина пълен с негри и джуджета елфиНи тъй като обичам Пришълеца, Хищника все пак се радвам и ще се моля да няма джендъри.
  • 13 Асен

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Димов":

    Всъщност АvP не е от официалната поредица и си има своя сюжетна линия. Докато този пореден филм е част от оригиналната поредица у като гледам числото 300 връзката ще е с втория филм числото изписано върху оръжието което старейшината хищник даде на ченгето . Цифрата беше 1715 г. и на вярно героят пак ще е някое негро предшественик на негъра полицай от втория филм.