Last news in Fakti

16 Август, 2022 08:21 1 400 2

Фестивал за алтернативна рок музика ще се проведе в София през септември

  • фестивал-
  • рок музика-
  • rebel-
  • колодрум-
  • софия

Фестът ще се състои на "Арена София" (Колодрума в Борисовата градина) на 10 и 11 септември

Една от хубавите инициативи на българската сцена за алтернативна рок музика - фестивалът Rebel Rebel, ще има второ издание. Организаторите от лейбъла Projector Plus потвърдиха датите и мястото на събитието. Фестът ще се състои на "Арена София" (Колодрума в Борисовата градина) на 10 и 11 септември.

"Десет от най-добрите актуални алтернативни български банди, обединени от Projector Plus и стремежа към свобода и бунт, се събират на една сцена... Десет български групи, които горят заедно с чистия дух на музиката, ще се качат на една сцена за две софийски вечери, за да празнуват приятелството, широкия кръгозор, смисъла да правиш това, което ти харесва без очаквания, винаги свободен", обявиха хората, стоящи зад инициативата.

И действително - подбрани са млади или вече утвърдени групи, които в последните групи са във възход и се радват на голям интерес от любителите на алтернативния и инди рок. Това са ALI, Bloodrush, Cut Off, Der Hunds, Expectations, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Saint Electrics и Soundprophet. Прави впечатление, че три от групите участваха и в миналогодишното издание - ALI, Lek City Case и Me And My Devil.

Билети вече се продават в мрежата на Bilet.bg като цената за еднодневния е 20 лв., а за двата дни е 30 лв. Деца до 13 години ще влизат безплатно, но с попълнена декларация от пълнолетен придружител.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 2 Отговор
    Какво е това алтернативна рок музика? Алтернативна на коя, на какво?
  • 2 Геож

    0 2 Отговор
    Та кво пише на афиша? Оти е на ингилизки? Па че трошиме пари на ветаро.