Last news in Fakti

11 Декември, 2022 20:20 1 698 2

“Завинаги до вас” - бутиков концерт на Йордан Марков

  • бутиков концерт -
  • йордан марков-
  • маргарита хранова -
  • йордан караджов-
  • завинаги до вас-
  • ндк-
  • зала люмиер-
  • софия-
  • концерт

За романтичните и щастливите, за търсещите нова любов или големи преживявания

“Завинаги до вас” - бутиков концерт на Йордан Марков - 1
Снимка: Йордан Марков / личен архив

“Завинаги до вас” - бутиков концерт на Йордан Марков, който ще зарадва своите фенове на 12 декември 2022 година в София, НДК “кино Люмиер” от 19 часа

“Завинаги до вас” е създаден за публиката, която иска отново да усети силната енергията на сцената и стойностната, мелодична българска песен.

За романтичните и щастливите, за търсещите нова любов или големи преживявания.

Бъдете и празнувайте с Йордан Марков и неговите песни, защото той е от успешните млади хора на България, който се отличава със своята характерност и чувствителност.

Винаги намира верния път до сърцата и душите на своите почитатели.

С песните от своите вече два музикални албума „Живот на кръстопът“ и „Силата на любовта“, както и с всички онези любими български песни на поколения българи грабва с искреност, чувственост и силни емоции. Един подобаващ завършек на тазгодишното му национално турне и с концерт в София, специално за най-големите му почитатели.
Зрителите ще имат възможността да чуят и няколко чисто нови песни от Йордан Марков, които ще бъдат част от третия му музикален албум, който е в процес на създаване и ще излезе на бял свят през пролетта на идната година.

Както винаги - бляскава сцена, аудио-визуално шоу на световно ниво, невиждани хореографии и костюми ще са само една малка част от този бутиков концерт!

Не пропускайте и специалното звездно участие на Маргарита Хранова и Йордан Караджов - очарованието на българската естрада, които ще изпеят специално за публиката, както най-обичаните песни от своя репертоар, така и чисто нови песни, които за включени в последните албуми на изпълнителите.

Черешката на тортата ще е едно младо, талантливо и даровито момче - Иван Гайдаров, който ще завладее сърцата на публиката със своите най-нови песни написани специално от най-големите композитори, поети и аранжори в България.

Не просто концерт, а бутикова наслада за сетивата на най-големите меломани и почитатели на стойностната, мелодична българска песен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван от Троян

    2 0 Отговор
    Аз виждам следното М.Хранова -добре интелигентна жена ,жълтия малко ми прилича на ляв ,ЙО,Караджов добре и той малко вкиснат ама става , и ПОСЛЕДНИЯ вие шегувате ли от къде ги вземате такива от затворите от фитнес залите където само помпат химия и те са за там , този си е за мината за 200г да копа там ..
  • 2 Превод в ефир

    1 0 Отговор
    Бутиков концерт означава най-малката възможна зала за роднини, близки, приятели и една шепа хора с платени от работодателя билети, които пък е платил самия "изпълнител".