Last news in Fakti

10 Март, 2023 07:30, обновена 10 Март, 2023 09:31 1 867 19

Отличават жените-лидери тази вечер в София

  • жените-лидери-
  • софия-
  • номинации-
  • women leaders awards 2023-
  • награди

Най-успешните жени в бизнеса, в местната власт, в дипломацията и в културата ще бъдат отличени от церемонията, организирана от Global Industrial Leaders

Отличават жените-лидери тази вечер в София - 1
Снимка: БНР
Отличават жените-лидери тази вечер в София.
Най-успешните жени в бизнеса, в местната власт, в дипломацията и в културата ще получат признание на церемония, организирана днес от Global Industrial Leaders.

Сред тях е д-р Господинова - лекар с 30 годишен опит, която преди 6 години създава здравословен режим за себе си, за да се отърве от килограми и здравословни проблеми.


Йорданка Господинова е дама с много превъплъщения - изправена пред собствените си притеснителни медицински изследвания, тя взема съдбовно решение, което променя завинаги тялото и живота. Вместо да се изплаши от високия си холестерол, високото кръвно налягане и застрашително нарастващото тегло, Дани поема нещата в свои ръце и с помощта науката и волята разработва уникален хранителен режим, чрез който не просто сваля изумителните 29 килограма, а връща всичките си медицински показатели обратно в нормата.
Отличават жените-лидери тази вечер в София

Днес режимът е успешен и набира все по-голяма популярност, а Дани е сред първите хранителни коучове в България.

“Няма по страшен конфликт от конфликта със самите нас. Започнем ли да не харесваме себе си - как изглеждаме, как се обличаме, как мислим, как живеем, значи сме стигнали до най - задънената улица в живота си. Не направим ли бързо промяна, не открием ли верния изход - се обричаме. Обричаме се на това сами да си бъдем врагове. Да се отричаме. Да се мразим.

А това ни превръща в заложници на собствената ни психика”, казва тя.
Обучава хората как да се хранят и да живеят правилно, като променя навиците им, както и самите тях. Успехът е освен в здравословното хранене и в дисциплината, и в контрола.

Д-р Господинова има придобити медицински специалности по Педиатрия и Икономика на здравеопазването. Магистратури по Здравен мениджмънт, Мениджмънт на храненето и храните, Мениджър Лидерски практики в държавността, духовността и сигурността и магистър по Киберсигурност. Има защитена научна степен по Социална медицина.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 много ми липсва

    14 0 Отговор
    в неделя сутрин оная набедената за докторичка слециалиска щоновата
  • 2 Намерила

    19 0 Отговор
    ниша за балъци !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Прокопий

    10 2 Отговор
    Добре че не е платена публикация това. 🤣🤣🤣🤣
  • 5 Не знам

    13 0 Отговор
    каква система е "разработила", но от снимките е видно, че естетиката не е силната и страна. Можеше да си направи лицето по-естествено, вместо да се "напомпа" като фолк певица. За тридесетгодишен професионален опит се предполага, че към момента е поне на петдесет и пет ,а се е направила на кукла Барби... Интересно може ли да се усмихне свободн?. Шарената рокличка и цветята като фон въобще няма да коментирам. За мен това е достатъчно.

    Коментиран от #7, #15

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Това

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Не знам":

    Е , защото още и се искат на жената някои работи ! На тези години жените са като натовска коалиция - за всички , които си пожелаха !
  • 8 Протестиращ

    9 0 Отговор
    Каква е тази дискриминация? Защо не отличават и жените с постижения в минното дело?
  • 9 Анонимен

    0 0 Отговор
    При г-н Билалов, две думи не могат и на третата падат на 500 лева. При Орлин Горанов подобие. Виж снощи 30 г младеж, шапка му свалям, знаещ, крадавец, учил и чел много повече от някои красавици на този и онзи политик.
  • 10 Нямам думи !

    4 0 Отговор
    Коучове !?!

    Коментиран от #13

  • 11 Хххх

    1 0 Отговор
    Психиатърката ли. И тя гледа да се домогне до парите. Болните са луди и не мислят с главите си, лежат по пода в психодиспансера
  • 12 Дайетолога

    3 0 Отговор
    Бе какви режими, какви коучове, какви тренинги - всичко е за кинти. Бойко го каза просто и ясно - ЯДЕШ ПЪЛНЕЕШ, НЕ ЯДЕШ ОТСЛАБВАШ. Седнала тая да ми открива топлата вода, колелото и т.н. Аре.
  • 13 Коучове

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Нямам думи !":

    на български се превжда - треньор, ама друго си е да покажеш колко си отворена, А после, кой "замърсява" хубавия ни език ? Тези, които трябва да бъдат пазители са най-големите замърсители.
  • 14 тиквенсониада

    3 0 Отговор
    А ще отличат ли и Борислава Йовчева - мис Бикини , в този лидерски списък ? Все пак се искат качества , за да измъкнеш къща в Барселона и то от Бойко Банкянски !
  • 15 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Не знам":

    Много е възможно да няма ботокс ,режим внимаваш какво ядеш !На мъжо леля му е на 60 ако не я познаваш повече от 40 г няма и дадеш няма ботокс ,не ползва грим леко черен молив ,кремове и бледо червило никога фондьотен ,пудра и сенки !Яде се чисто месо и зелена салата , зеленчуци,риба .Газирано не пият само вино и бира и всеки ден бяга ,нямат един излишен грам много леки бръчки от страни като дамата на снимката виж и врата ако се помпи с ботокс шията издава бръчките за там още не са намерили решение.Роклята на жената наистина е кофти ала Sister Jane модел язък за слабото и тяло ,твърде демоде и с тези шарки кофти цветя или листа на черен фон ,обожавам рокля с цветя ама на Долче и Габана или Гучи стил сложна техника и не за всеки дизайнер .Просто се е изгубила в роклята това е модел за с форма Н с леко коремче и слаби крака да прикрива дефектите а жената е с тяло 8 на тъмната и коса повече ще и ходи писташ ,розово маджента ,жълто горчица ,пастелни цветове .Дано повече хора последват примера и ботокса и пл.хирургия не са хубаво нещо .Има хиляди неща в природата и режима за да изглеждаш добре факт и мн.дълга тема.

    Коментиран от #16

  • 16 не знам

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    лелята на мъжо ти може и да е запазена - въпрос на ген и малко грижи, но тази докторка е прекалила с интервенциите. Вижда се повече от ясно. Шията е мястото, което издава възрастта, но вече и там пластичната хирургия е открила начин... поинтересувай се. Не съм против корекциите малко са жените, които са напълно лишени от суета, да не говорим за "бизнес" дамите. Просто трябва да се правят с мярка и стил, според възрастта, защото другото е липса на класа .И в този случай се вижда отвсякъде

    Коментиран от #17

  • 17 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "не знам":

    Тука на двете снимки не се вижда ясно може да греша ама лелката е готина .Хубаво е да се рекламират всеки ден специалисти които да отказват хората от ботокс и пластика, а с хранителен режим много съм против само ако се наложи тип заешка уста бебета,изгарения ОК .Другото е лудост а този вид доктори са за прокуратурата и в затвор.Защото отиваш примерно само за нос ама онзи те рисува с маркера и ти показва още куп дефект ?!Да ама не можем всички да сме по модел Леонардо /златно сечение /нали?Извода е това са легални лабораторни тестове срещу подпис и пари и се рекламира ?!Докато придобиеш лице на Донатела Версаче ,Гричка Богданов ....една момента заблуда оф дълга тема ..нямам власт да го забраня със закон всичко това .Виж и азиатците масово се вманиачиха да си правят очите европейски ,голяма уста в България много на мода,голям бюст до пъпа на слаба жена за болката от тежеста няма да пиша и риск от рак 80% ...???

    Коментиран от #18

  • 18 Не знам

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Соваж бейби":

    защо толкова се възхищаваш ? Контурът на лицето не е естествен за предполагаемата възраст. Сравни го с ръцете на дамата ...Там милост няма.

    Коментиран от #19

  • 19 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Не знам":

    Това е жена герой 29 кг да свалиш и без да ти виснат месата има си чара !малко ли е?Такива хора трябва се рекламират,не манекенки xxl и да лъжат че се харесват!!След бременностите знам как е ,гледам се в огледалото и си казвам ааа не съм Аз, това което виждам в огледалото не ми харесва ,измарям се бързо...и започвам режим.
    Критската или наречена средиземноморска диета и йога .Без фитнес това е за затвора може и от там да излезе на мода .