Last news in Fakti

7 Юни, 2023 21:55, обновена 7 Юни, 2023 22:39 2 943 1

Директно от Румъния за ФАКТИ: Джони Деп блесна в Букурещ с емблематични бижута и в прекрасно настроение

  • джони деп-
  • концерт-
  • hollywood vampires-
  • румъния-
  • истанбул-
  • софия-
  • букурещ-
  • розов джин-
  • счупен глезен

Джони Деп се чувства превъзходно и е в прекрасно настроение, потвърдиха организаторите. Храни се редовно, но оскъдно. Не яде чушки, пие розов джин

Директно от Румъния за ФАКТИ: Джони Деп блесна в Букурещ с емблематични бижута и в прекрасно настроение - 1
Снимка: Жокер Медия

Американският актьор Джони Деп, който наскоро си счупи левия глезен на филмовия фестивал в Кан, е в перфектна форма и купонджийско настроение, съобщиха за ФАКТИ организаторите Жокер Медия и BLM директно от Румъния където звездата се намира в момента.

Първоначално излезе информация от таблоидното издание "TMZ", че американските фенове на звездата ще трябва да изчакат, преди да го слушат заедно с "Hollywood Vampires" на живо, тъй като фрактурата налага отлагане на концертите в САЩ. Източници, близки до актьора, са казали пред "TMZ", че "Джони и групата отлагат участията си заради лекарски препоръки". Но Джони Деп или любимият за мнозина "Джак Спароу" тръгна за Европа с патерица и няма никакво намерение да отлага участията си.

Джони Деп стъпва внимателно и се отнася щадящо към левия си глезен, който и в момента все още е в шина, но това не прави впечатление на никого след като са го гледали на екрана с какви ли не походки.

Самият Деп се чувства превъзходно и е в прекрасно настроение, потвърдиха организаторите. Храни се редовно, но малко. Не яде чушки, но затова пък пие розов джин. Деп е с уникални емблематични бижута, които не сваля.

Джони Деп благодари на феновете си, запозна се с промоутърите - Жокер Медия и BLM и е доста общителен.

Утре е концертът на "Hollywood Vampires" в Румъния, в събота ще зарадват феновете си в Истанбул, а на 12 юни, в понеделник, "Hollywood Vampires" ще се качат на сцената в София, очаквани от стотици фенове.

Автор: Оля Ал-Ахмед


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛегнаЛангеЛ

    0 0 Отговор
    Добри музиканти , но......защо приличат на клошари ?