Last news in Fakti

4 Юли, 2023 15:30 802 0

Дом на Културата "Средец" с XIV "Остров на музиката"

  • дом на културата средец-
  • остров на музиката-
  • „джаз формация софия“-
  • „софийски духов оркестър“-
  • „михаил йосифов квартет“-
  • концерти

„Джаз формация София“, „Софийски духов оркестър“, „Михаил Йосифов квартет“, концерти на Electric Pie, Frantic Zen, The Social Callers и на групата на Велислав Стоянов предлагат богата джаз програма през юли и август - напълно безплатно на Лятната естрада в самия център на столицата

Дом на Културата "Средец" с XIV "Остров на музиката" - 1
Снимка: Дом на Културата "Средец"

За 14 поредна година ОКИ Дома на културата „Средец“ кани столичани и гости на София да се потопят в океана на музиката и това лято с поредицата от седем феноменални концерта в прохладата на Борисовата градина.

„Джаз формация София“, „Софийски духов оркестър“, „Михаил Йосифов квартет“, концерти на Electric Pie, Frantic Zen, The Social Callers и на групата на Велислав Стоянов предлагат богата джаз програма през юли и август - напълно безплатно на Лятната естрада в самия център на столицата.


„Остров на музиката“ стартира като място за дебюти на млади артисти, за да се превърне в утвърдена сцена за любими творци и групи от България и други държави, като място за реализация на нови авторски ангажименти, творчески проекти и албуми. И това лято Дом на културата „Средец“ е поканила доказани професионалисти в различните стилове и жанрове музикални изкуства, които обогатяват културния календар на Столична община и живота на столичани.

Концертите се провеждат всяка сряда от 5 юли до 16 август на Лятната естрада в Борисовата градина, а при лоши метеорологични условия – в столичното Ларго, с начален час през юли 19:30 ч., а през август – от 19:00 ч.

Входът както винаги е свободен.


„Остров на музиката“ се организира за 14-и пореден път с подкрепата на Министерството на културата организира и с медийното партньорство на Джаз FM радио, който записва и излъчва всички концерти, за да достигнат до по-широка аудитория.


Открийте своя „Остров на музиката“ и това лято, като се насладите на чудесните джаз импровизации на елитни изпълнители, благодарение на Дом на културата „Средец“. Наслада за сетивата и душата сред зеления оазис на столицата под открито небе!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА