Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 16:10 728 1

Легендите от BLUE ÖYSTER CULT се завръщат с нов студиен албум ВИДЕО

  • blue öyster cult-
  • нов албум-
  • ghost stories

"Ghost Stories" ще излезе на12 април

Легендите от BLUE ÖYSTER CULT се завръщат с нов студиен албум ВИДЕО - 1
Снимка: Фейсбук

Легендарните рокери BLUE ÖYSTER CULT обявиха, че новият им студиен албум "Ghost Stories" ще излезе на12 април чрез Frontiers Music Srl

Групата с нетърпение се подготвя за една вълнуваща нова глава в легендарната си кариера. Бандата е готова да завладее феновете с колекция от преосмислени и наскоро завършени песни, които обхващат периода 1978-2016. Тези музикални съкровища, отдавна смятани за „изгубени скъпоценни камъни“ от хард феновете на BLUE ÖYSTER CULT, първоначално са записани между 1978 и 1983 г., с изключение на едно парче от 2016 г. - „If I Fell“. Включен е и единственият известен студиен запис на тяхната концертна класика “Kick Out the Jams” (кавър на MC5). Някои от материалите са от репетиции за концерти.

Легендите от BLUE ÖYSTER CULT се завръщат с нов студиен албум ВИДЕО
Снимка: Фейсбук

Джордж Джераниос, оригиналният аудио инженер на групата, съпродуцира оригиналните записи от 1978-83 заедно с BÖC. Всички първоначално са записани на аналогова лента, а по-късно са прехвърлени към цифрово аудио и колекцията е демиксирана, ремиксирана и продуцирана от Стив Шенк и Ричи Кастелано, за да се превърне в „Призрачни истории“.

Работата в студиото е завършена от Ричи Кастелано заедно с останалите оригинални членове Ерик Блум, Доналд "Бък Дарма" Роузър, а Албърт Бушар и Рик Дауни се появяват на барабани с допълнителни дублажи, записани от Джо Бушар. Членовете на оригиналния състав, които се появяват в „Ghost Stories“, създават музикално пътешествие, което преминава през десетилетия.

За да отбележи това вълнуващо съобщение, групата споделя видеото на сингъла „So Supernatural“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 естет

    0 3 Отговор
    Не мога да търпя треперещи гласове. Щом не може да държи равен тон да стане басист или хамалин.