Last news in Fakti

25 Август, 2014 17:07 1 714 1

Бездомник прие музикална награда за Майли Сайръс

  • майли сайръс-
  • бездомник-
  • награда

Това стана по време на връчването на музикалните награди на VMA

Майли Сайръс отново шокира публиката по време на връчването на музикалните награди на VMA, но този път по доста позитивен начин, съобщи „hollywoodlife.com“.

Певицата получи наградата за най-добро видео за клипа към песента си „Wrecking ball' . Тя обаче не излезе на сцената, за да прибере наградата си, а изпрати на свое място млад бездомник, който беше нейният кавалер за вечерта. Младият Джеси живее в приют за бездомници в Лос Анджелис, като прочете специално слово по време на церемонията.

„Здравейте! Казвам се Джеси и съм част от 1.6 млн. бездомни младежи, които живеят в тази страна.Лос Анджелис е един от градовете, населяван от най-много бездомници в света. Живял съм на всякакви места и макар за повечето от вас да съм невидим по улиците, аз имам същите мечти като вашите.“

Майли Сайръс наблюдава изявата на своя кавалер със сълзи на очи. Чрез този си жест тя се опита да привлече вниманието към проблемите на бездомниците в САЩ. Макар и през последната година певицата да взриви света със скандалните си изцепки, този път тя показа друга своя страна, което може да е намек за промяна на нейния имидж.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    3 0 Отговор
    Е защо да е промяна на 'имиджа' ? Не може ли едновременно да си скандален и да те е грижа за хората ?!?!?