Last news in Fakti

13 Октомври, 2014 09:00 8 556 0

Благотворителен аукцион във Vip Brother с помощта на Bazar.bg

  • bazar.bg-
  • тити папазов-
  • левски-
  • благотворитеност-
  • търг

В сърцераздирателна реч Тити Папазов призова съквартирантите в къщата на Vip Broter да дарят свои вещи за благотворителния търг за спасяването на баскетболния отбор на „Левски“, организиран от него с помощта на сайта за безплатни обяви Bazar.bg и Vip Broter. Първи се отзова Евгени Минчев. Той дари кръст с камъни, подарък от Чичолина, както и 500 лв.

Гривна от бяло злато дари Зорница. Бижуто е подарък от родителите й по случай успешното й завършване. Началната цена на предмета е 200 лв. Жени Калканджиева също се включи в търга с бижу, подарено й от Тачо. Тя призова моделите от нейната агенция да последват примера й.

Тениските са вторият най-даряван артикул след бижутата. Причината е, че повечето от съквартирантите не носят скъпи вещи в къщата. Иво Аръков предизвика ураган от емоции и сълзи като написа на тениска стихотворение, посветено на Тити. Папазов призова съпругата си да купи тениската за 1000 лв., тъй като никой досега не му е посвещавал стихотворение. Ели Гигова, Уош МС и Ива също дариха тениски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА