Last news in Fakti

4 Ноември, 2014 11:57 893 0

Hypnotic подготвят нов проект

  • hypnotic-
  • подготвят-
  • нов-
  • проект-
  • група

Момичетата от популярната българска струнна група станаха част от уникален флашмоб в Бургас

Момичетата от популярната българска струнна група Hypnotic са повече от активни и в социалните мрежи, откъдето разбираме, че скоро предстои представяне на съвсем нов проект.

Зад него седят Мария Новева – цигулка, Бистра Копринкова – виола и Марина Хинова – виолончело, съобщиха от Music Avenue.

През последния месец виолата и челото на групата музицират на едни от най-големите европейски сцени за класическа музика, заедно с оркестрите, от които са неизменна част.

Мария Новева е отговорна за новия проект, както и за изцяло обновения репертоар на групата, вдъхновен от класически произведения, но с тотално нов и модерен прочит.

Групата изненада и малки и големи по време на придобиващия все повече популярност у нас “черен петък”. Те станаха част от флашмоб в един от моловете на град Бургас и се превърнаха в основен акцент на събитието, посветено на Хелоуин и големите разпродажби.

Танцьори демонстрираха красива хореография под изисканите звуци на двете нови пиеси, които дамите изпълниха за пръв път на живо, Viva La Vida (Coldplay) и Prepárense (Пиацола). Класическия привкус разчупиха не само музикантките с разпознаваемия за тях кросоувър стил, но и брейк танцьори, които се включиха с акробатични салта.

С участието си в морския град, Hypnotic още веднъж опровергаха клеветите около името си и метафорично се присмяха на появилите се спекулации, че групата се е разпаднала. Музикантките непрестанно афишират факта, че не само творят по нови музикални подаръци за меломаните, а и присъстват като специални гост-музиканти на големи частни събития в столицата, с което за пореден път доказват, че освен грациозно, са стъпили и стабилно на класическата и поп сцена у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА