Last news in Fakti

15 Ноември, 2014 22:25 5 029 10

Крисия, Хасан и Ибрахим - втори на Детската евровизия

  • детска евровизия-
  • крисия-
  • финал-
  • хасан-
  • ибрахим

В силна конкуренция българското трио Крисия, Хасан и Ибрахим се класираха на второ място на финала на Детската евровизия, който се проведе в столицата на Малта – Валета.

На първо място се класира Италия. Винченцо Кантиело изпя песента „Tu primo grande amore“ ("Вашата първа голяма любов) и спечели най-много точки.

Нашите 10-годишни изпълнители, които са най-малките участници във финала тази година, представиха песента "Планетата на децата", написана специално за конкурса.

Финалът, предаван дириктно по БНТ, започна в 20.00 часа българско време. Жребият отреди Крисия, Хасан и Ибрахим да излязат на сцената втори след изпълнението на Беларус.

Шестнадесет страни участваха в конкурса - Малта, България, Холандия, Сърбия, Русия, Армения, Италия, Словения, Украйна, Черна гора, Швеция, Грузия, Кипър, Хърватия, Сан Марино и Беларус.

"Заедно" ("Together") e мотото на детската Евровизия тази година. Част от приходите ще отидат в полза на организацията WorldVision, която се занимава със защита на детските права по света.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    6 0 Отговор
    Евромафията пак ни прецака!!!
  • 2 Радко

    5 0 Отговор
    Крисия трябва да бъде №1
  • 3 mitko mitov

    5 0 Отговор
    Нагласена работа ,напълно НЕ ЗАСЛУЖЕНО 1 място за Италия,нашите бяха перфектни.
  • 4 резил

    0 4 Отговор
    Крисия, Хасан и Ибрахим ? - няма такива български имена . Коя държава представят ? защо ? каква е целта на това ?на кого трябва да се харесат ?

    Коментиран от #9

  • 5 наско стоилов

    1 0 Отговор
    Най добрата песен - музика текст изпьлнение.Децата бяха просто велики .Трябва и тях да изпратят в космоса
  • 6 Miha

    3 0 Отговор
    На Хасан и Ибрахим нищо им няма щом са излезнали от крепостничеството, шалварите и чалгата. Децата бяха перфектни, а Крисия беше едно от малкото деца, които ниските тонове не ги пееше фалшиво, за високите да не говорим...повечето така се деряха. В това число и италианчето...А ако бях на мястото на Хърватия щеше много да ме е срам.
  • 7 -_-

    1 0 Отговор
    Всички тези евровизии, награди на МТВ и така нататък, са напълно фалшиви, ако искате да видите истински талант, отидете в някое рок заведение в България и вижте какъв огромен талант имат младежи на по 16-20 годишна възраст, и за разлика от всички "музиканти" в България, младежите които свирят рок, сами си пишат текстовете и сами си правят музиката, защото един човек за да може да се нарече музикант или певец, той трябва да има и да прави собствена музика, а такива детски конкурсчета хич не ме трогват, те са направени с една единствена цел - да може да се изкарват пари от тях .
  • 8 mediator37

    3 0 Отговор
    Момичето ни беше с най-хубав глас и сладурана. И момчетата бяха готини- единият като черен гарван на черното пияно, другият в бяло на бялото пияно.
    Поздравления и за скритите ни участници- стилистите, за автора на музиката, за аранжимента. Припевът кърти мивки. Впечатляващо представяне.
  • 9 ани

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "резил":

    Изглежда повече ти харесва "Сергей" господин "резил". Между впрочем "резил" е турска дума . Ало , България е в Европейският съюз , а не е република от СССР. Ако имаш малко достойнство бих те посъветвала да си запазиш злобата за нещо по- продуктивно . На децата които достойно защитиха името на България П О К Л О Н !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 10 Prius

    0 0 Отговор
    Великолепно представяне на Крисия и сие. Италия незаслужено отмъкна приза. Европа ще ни уважава малко повече !