Last news in Fakti

27 Ноември, 2014 09:27 1 554 2

Бони първа напусна къщата на Big Brother

  • бони-
  • напусна-
  • къщата-
  • big brother

Най-много хора гласуваха в шоуто да остане Емил Каменов

Певицата Бони беше първата изгонена от къщата на Big Brother All Stars. В предаването снощи по Нова телевизия тя получи най-малко подкрепа от зрителите и напусна шоуто. Най-много хора гласуваха за Емил Каменов.

Пред Ники Кънчев Бони призна, че не се чувства разочарована и е напълно съгласна с желанието на зрителите. Освен Бони и Емил номинирани за изгонване бяха и Петя Буюклиева и Христо Трифонов.

Катето Евро постави под въпрос честността на Петя, която я обяви за най-лицемерен съквартирант на живо в „Голямата уста”. Актрисата обидена търсеше мнението на останалите и срещна тяхната пълна подкрепа.

Бони пък се обиди от Пламена, която я номинира, защото след като изпратиха младата изпълнителка на „бунището за звезди”, те започнаха да се забавляват в Къщата. Между Калина и Петя също прехвърчаха първите искри на неприязън. Младата журналистка неведнъж споделяше пред съквартирантите си, че не харесва Буюклиева, но снощи видяхме първите им опити за словесна атака.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 байти

    1 0 Отговор
    ае не свърши ли тази млечна помия
  • 2 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ТЯ ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ВЛИЗА
    СТИГА С ТЕЗИ ЦИГАНИ
    КАКВО ГИ ВЕЛИЧАЕТЕ АЗИС КАЛИ БОНИ АНИТА МЕЙЗЕР