Last news in Fakti

28 Ноември, 2014 10:31 10 332 6

Най-ефектните превъплъщения на Скарлет Йохансон (СНИМКИ)

  • йохансон-
  • актриса-
  • роли

Преди дни Скарлет Йохансон – блондинката със зелените очи, чувствени устни и изящните форми, навърши 30 години. Някои казват, че тя е родена, за да излъчва сексапил. И това се доказва от факта, че Скарлет се превърна в муза за звездния дизайнерски моден дует Dolche & Gabanna. Освен модата, Скарлет успя да направи невероятен пробив и на снимачната площадка. Ето някои от най-ярките й превъплъщения.

„Той не си пада по теб”

Независимо, че във филма отмъква мъжа от съпругата му, тук тя изглежда като истински ангел. Дори като един съблазнителен ангел. Гримьорите са се постарали, за да направят ефекта „грим без грим”, като нанасят малко червило и руж, колкото да подчертаят естествената красота на Скарлет.

„Мач Пойнт”

Тук Скарлет отново е в ролята на съблазнителка. Между впрочем за целта си използва не толкова външната красота, колкото вътрешната – поглед, жестове, интонация. Образът й е чувствен, свободен, дори леко небрежен. И отново деликатен грим с акцент върху устните.

„Черната далия”

Това е може би най-вглъбяващия образ на Скарлет. Героинята й винаги е с перфектна фризура в стил 40-те години на миналия век. Акцентът отново са устните, но този път далеч по-дръзки, а именно в алено червено, без което не може нито една „фатална жена”.

„Вики, Кристина, Барселона”

Героинята на Скарлет тук е истинска авантюристка. Тя е повърхностна, а косите й както и героинята й, лежерно се спускат покрай красивото лице. Тя е обикновена, както й нейния грим – натурален и естествен.

„Завръщането на първия отмъстител”

Вече е червенокоса. Тя трябва да изглежда не красива, а ослепително красива. Актрисата е облечена в перфектния черен костюм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    СУПЕР Е
  • 2 Venom

    0 0 Отговор
    мнооого красива!!!
  • 3 Клъц

    0 0 Отговор
    Клъцни срежи. От грозновато патенце в русокос лебед. Или не рус, а червенокос, или не лебед, а дебел. Откровен кифлаж, но мощно лансиран. Има много по-хубави еврейки от нея даже и в София.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Клъц":

    Напълно си прав - не, че е грозна, но има мъжки нос. Има далеч по-хубави жени!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Venom

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    добре бе.. къде по дяволите в статията пише, че е най-красивата..?. то е ясно, че има и по-красиви.. има още 3 милярда жени, освен нея.... айде стига плюхте...... егати племето...........
  • 6 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Клъц":

    На късия кренвирш космите му виновни