Last news in Fakti

2 Декември, 2014 16:21 4 856 7

Тодор Славков си развява мъжеството в къщата на Vip Brother

  • тодор славков-
  • vip brother-
  • мъжество

Внукът на Тодор Живков докара Катето Евро до истерия

Бурен скандал се разигра във вчерашния Live  на Vip Brother.

При елиминациите бе изгонен колоритният актьор Борислав Захариев, известен повече като Боби Турбото, който получи най-нисък вот от публиката. Той излезе на номинации заедно с Тодор Славков, Емил Каменов и Христо Трифонов. Оказа се, че най-голяма подкрепа е получил внукът на Тодор Живков, който бе събрал 51% от зрителския вот.

След като разбра, че Славков е получил най-голямата част от зрителския вот, актрисата Екатерина Евро изпадна в истинска истерия и дори поиска да напусне шоуто. От кадрите се виждаше как малък Тошко за пореден път се беше наквасил яко с алкохол и изглежда, че беше нагрубил много неприятно Евро.

Като буфер в спора стоеше Емил Каменов, който се опитваше да държи Славков далече от актрисата и в същото време да успокои самата нея. След като излезе от къщата Боби Турбото обясни, че в къщата се развихрил сериозен скандал, породен от пиянството на Тодор Славков.

„Тошко малко прекали с някакви неща. Днеска си свали гащите 350 000 пъти. Аз неговият го виждам повече от моя. Аз вече не издържах, защото това беше нон стоп. В тази къща се научих на много неща. Моята емоция ми е първия враг. Може би трябва да си малко по-зъл, за да успяваш. Благодаря на всички за вниманието. От тук само на горе. Надявам се Катето Евро да спечели.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ТОЗИ БОБИ Е ГОЛЯМ ЗЛЕТАК СЕДНАЛ С ТОДОР ДА СЕ МЕРИ
    СЛАВКОВ КАКЪВТО ЖИВОТ Е ВИДЯЛ ТОЙ ПРЕДСТАВА СИ НЯМА ЗАВАЛИЯТА
    СМИНДУХ ИЗДУХАН
  • 2 DrINKO

    0 0 Отговор
    Васик. Тоз Тодор го е видял този живот за сметка на пенсията на бабите и дядовци в таз държава. Такова просто племе сме, че няма никога да се оправим. Как пък все най мазните и антипатични хора са ни нашите герой на днешно време?
  • 3 Сидерооглу

    0 0 Отговор
    Егати жалкото създание!
  • 4 млъквай

    0 0 Отговор
    Мда, май и ти си някое комунистическо отроче... Жалка история...
  • 5 ам4л

    0 0 Отговор
    Комунист -власт и свиня-мас, пускат само, когато им играеш ножа!Дали да си отиде чалгата или комунизма ми е смесено- дано и двете се окажат едно и също! А по публикацията: Нека го мятка, рекламата никога не е излишна.
  • 6 Грашнов на Лора

    0 0 Отговор
    Катеренка даже да мами не може. Викаха я 100 пъти в изповедалната за инструкции. "Такова нещо досега не съм виждала!". А стига де!!! Чак и се чудя, как успя да смота Лора навремето, че чак диск с нейни изпълнения на песни да издаде?
  • 7 salman

    0 0 Отговор
    изхвьрлете го този опиянчен от това предаване