Last news in Fakti

29 Декември, 2014 17:01, обновена 29 Декември, 2014 17:16 2 446 1

Крис Рок се развежда

  • крис рок-
  • развод-
  • сащ-
  • актьор

Той и съпругата му живеели свои отделни животи

Актьорът Крис Рок и съпругата му Малаака Комптън-Рок сложиха край на брака си по взаимно съгласие, съобщава електронното издание E!Online.

Двамата са родители на две дъщери, на възраст 12 и 10 години. Новината за тяхната раздяла се потвърди в неделя, три дни след Коледа.

"Крис Рок е подал молба за развод със съпругата си Малаака", заяви представител на актьора пред E!News.

"Това е личен въпрос и Крис моли за лично пространство докато той и Малаака преминават през този процес и са съсредоточени върху семейството си."

"След много размисъл и 19 години брак, Крис и аз решихме да тръгнем по различни пътища", заяви 45-годишната съпруга в изявление пред списание "People".

"Макар и да признавам, че това е значителна промяна, децата ми ще останат в центъра на живота ми и тяхното благосъстояние е моят най-голям приоритет," добави тя.

49-годишният Крис Рок се запознава със съпругата си през 1993 г.

Носителят на награда Еми и съпругата му се венчаха през 1996 г. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    НЕ МОГА ДА ГИ МИСЛЯ НО МНОГО МЛАДЕЯТ ЗА ГОДИНИТЕ СИ